Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin sıkıntın şu.
Dövüşün uzun sürmemesi karakteri güçsüz yapmaz. Lütfü ile kata dövüşü uzun sürdü ve Kata baskın geldi çünkü lütfü zaten her dövüşünde dayak yer ve o zamanki lütfü şimdiki Zoro kadar güçlü değildi. Bunları ister anla, ister anlamamazlıktan gel.
Katakuri ne Sanji'nin rakibi olabilir artık ne de Zoro'nun ama sen sazını çalmaya devam edebilirsin xD

Tartışmanın en başına dönersek de Lütfü herkesten dayak yiyor, Kata'dan da yemesi normal :bilmem:
Yorum kalite kokuyor.
 
Haala King Kata tartışılıyor, tabi ki King daha güçlü. King'in tek şanssızlı Katakuri kadar şanslı değildi, rakibi muazzam güçlüydü, şovunu yapmasına izin vermedi.
Yc3ü anca yenmiş adamla yani Kata'nın karşısındaki Luffy ile nerdeyse sağ kol olan kral hakiyi öğrendikten sonra Beckman'dan sonraki en güçlü sağ kol olan Zoro karşılaştırılıyor işte.
 
Yapıyorsunuz zaten.Sırf elinde kılıç olma durumu var diye Orochi arca başlamadan min amiral olduğunu söyleyen,King de kılıç var diye Marco en güçlü sağ koldur diyen kişinin aradan aylar geçince Jozu>Marco olduğunu düşündüğünü yazan bir güruhtan oluşuyorsunuz :D Yabancı muadilleriniz Zoro Roger'ı orta zorlukta mı alır,yüksek zorlukta mı diye tartışıyor WG'de.Siz de 2,3 tık altı işte :hhh:
Sensin len güruh tuzlıyım da kokma :artiz::hıh:

Wano gibi Op evreninin en güçlü 2. Ulusu olan bir toplumun, bu zamana kadar gerek anime gerek dizi/filmlerde kültüründe shogun gibi önemli bir mevkide bulunan savaş/dövüş kabiliyetleriyle ön plana çıkmış bir kişinin, komutan ayarı zibilyon tane savaşçısı olan bir ülkenin başındaki isim amiral eder demek sana absürt geliyorsa bu karşı tarafın değil senin vizyonsuzluğunu gösterir. Bunda ti'ye alınacak ne var ?

Marco-Jozu olayını da açıkladık 100 kere yazdırma. Yazdığımız doyurmadıysa da git üstüne bi' çorba iç. Benden olsun.
 
Arkadaşlar King'in Kata kadar güçlü olması için 10 bölüm dövüş çizilmesi gerekmiyor. Doffy'ye de +100 bölümlük arc çizildi. Napalım Dof>Kata mı diyelim ?
Dof o 100 sayıda Kata'nın yapamadığını,gösteremediğini gösterirse tabii ki diyeceğiz.Olan öyle miydi peki ? İşine gelince senden daha iyi algı yapabilen bir Allah'ın kulu yok şu forumda yahu.


Dof'un 100 sayıda yaptığının daha iyisini, Kata yaptı zaten sadece 36 sayılık süresince.Ki King'in içinde bulunduğu arc 909.sayıda başlamış bir arc.Bahane aramaya gerek yok.

Neyse sen Jozu>Marco demeye devam et gerek yok böyle işlere :D



komutan ayarı zibilyon tane savaşçısı olan bir ülkenin başındaki isim amiral eder demek sana absürt geliyorsa bu karşı tarafın değil senin vizyonsuzluğunu gösterir. Bunda ti'ye alınacak ne var ?
Komutan ayarı oldukları için,en güçlülerinden olan Neko base halinde iken Peros'tan dayak yiyor,İnu da Jack'in de ölü halinden dayak yiyordu değil mi :D Şurda olan tek şey senin bilgisizliğin olur kusura bakma reis de.
 
Son düzenleme:
Kingin Katadan güçlü olması yada tam tersi sırf fanların karakterlerinin rakibi olmasına göre belirleniyor. :D
Kingin Katadan güçlü olduğuna yada güçsüz olduğuna dair kesin delil yok kimsede ve herkes sevdiği karakteri yüceltmek için rakibini daha güçlü görüyor. Sevilen karakter kimse rakibi direk peygamber gücünde oluyor. Zaten daha öncede söyledim. Luffynin rakipleri kadar detaylı gösterilmeyecek hiçbiri diye de gösterilmiyor da, daha önceden de böyle bir şey olmadı hiç siz niye bu kadar şaşırıyonuz artık. Güçlerin bu kadar çabuk verilmesine ben de okey değilim bir milyon kerede yazdım burada ama zaten. Karşılarına onları verince olay bitti ya. Kim gelirse gelsin bizimkiler rakiplerini yamultcak. Onların şekli tayfa ile karşılaşana kadar. Hatta tayfanın yüzü suyu hürmetine Law ve Kid de yonko düşürcek. :D saçma sapan. Bunları geçin artık efendiler olana bakın durum budur. Burayı iyi yazamadı. Birde en katılmadığım yorumda şu para basan eserin böyle alelacele bitirilceğini düşünmeniz. Arkadaş adam hızlı bitirmek için yapmıyor bunları böyle kurmuş hikayeyi zaten dövüşler pek umrunda değil adamın bin kere söylemiş daha önceden. Aynısı GOTda var yok işte yönetmenler mi senaristler mi neyse Star Wars çekecekler o yüzden alelacele bitirdiler. Lan milyon dolarların döndüğü işte böyle bişey olabilir mi ya. :D Adam zaten suyunu çıkarıp para basma derdinde. İzin verirler mi lan. :D
Neyse toparlayacak olursam. Muamma şeyler üzerinden fanların rakip karakterleri üstün görmeleri üzerine geçiyor bu tartışmalar sürekli arada trollüğüne atıyoz bizde mesaj yalan yok, komik oluyor. :D
Ama yani bunlar arasında da aynı yonko gibi bir denge var bariz şekilde sağ kollar sağ kolla sollar sol kolla, aynı ligdeler. Bu denge olmasa birbirlerini yerler zaten.
Kata mı King mi alırı Oda açıklayana kadar hayatta bilemiyiz. Çünkü turnosol kağıdımız yok Hani en azından Luffyle kapışsalar derdik bişeyler luffye kata kadar zorluk çıkartabilir. Kesilmiyor adam çünkü. Luffy olayını çözdüğü anda G4le yamultabilirdi ama. Çünkü kataya vuramıyordu g4le geleceği gördüğü için bunda öyle bir durum yok vurabilir yani hasar alamama olayını çözerse. Bu Kingin dayanıklılığına bakar. Eğer Zoro vucuda ulaştıktan sonra ilk vuruşta indirirse dayanıklılığı mükemmel değil değil deriz. Cracker gibi olur Luffyde hatırlarsanız Nami yardımıyla falan ama ilk darbe de yamulttu herifi yc falan ama Luffyde boş değil yani. Bende Katanın Kingden önde olduğunu düşünüyorum Zoro gibi saldırılarında Kral haki kullanırsa o zaman daha güçlüdür diye fikrim değişir şuan için kata önde bende de.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 45)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık