Shougun'un amiral gücünde olması bekleniyordu. Hakiki Shougun olan Oden amiral gücünde çıktı zaten.Yapıyorsunuz zaten.Sırf elinde kılıç olma durumu var diye Orochi arca başlamadan min amiral olduğunu söyleyen
Shougun'un amiral gücünde olması bekleniyordu. Hakiki Shougun olan Oden amiral gücünde çıktı zaten.Yapıyorsunuz zaten.Sırf elinde kılıç olma durumu var diye Orochi arca başlamadan min amiral olduğunu söyleyen
Wano sonu Zoro = Amiral demiştik ne oldu beklentimiz karşılanmamış galiba ahh Zoro ah bir beklenti karşılayamadınShougun'un amiral gücünde olması bekleniyordu. Hakiki Shougun olan Oden amiral gücünde çıktı zaten.
Hayret animeyi örnek vermedin bu sefer .d
Zoro ile dövüşeceği düşünülen kişi shogundu.Ve o amiral bekleniyordu Sırf Zoro ile dövüşme ihtimali var diye.Shougun'un amiral gücünde olması bekleniyordu. Hakiki Shougun olan Oden amiral gücünde çıktı zaten.
Senin sözünle; YAV HE HEHı hımmm anlıyorum
Zoro markadır, imzadır. Anlayamadınız bir türlü kardeşim. Gördüklerinizi de kabul etmiyorsunuz ki babbbaaa. Biz daha napalım ?
Animeyi ne zaman örnek verdim?Hayret animeyi örnek vermedin bu sefer .d
Ben böyle dedim zaten.Ama şu fark var Rika, bak dikkatini çekerim böyle bir iddia da olsa kesin olsa da olmasa da yenildi olayı çıkarsa denilecekler bunlarmış bunu görmüş olmuyor muyuz sence?
King böyle yenildiyse bu arada onun mevzu da aceleye gelmiş olur. Queen dövüşü kadar olmasa da yeterince tatmin edici değil yine. Antik zoanlar böyle yenilmemeli.
Ben böyle dedim zaten.