Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy çok iradeli diye tansiyonu çıkan mı ? "Herifin gözlemi bana yaklaşıyor,daha güçlenmeden fişini çekmeliyim "olmasın o cümlenin doğrusu.Yorumlarının kalitesine gölge düşürüyorsun böyle algılarla.



Luffy saldırılarına kral haki eklemeden sadece ileri silahlanma ile de Kaido karşısında varlık gösterdi zaten.Çatıda en fazla iş yapan,en fazla darbe alan,en fazla açık yaratan,Kaido ve Bm tarafından gene en fazla adam yerine koyulan karakter Luffy'ydi.


Ben yanıldıysam yanıldım derim. @Mr.Bushido'nun Zoro bu arc h.hakinin ileri seviyesini gösterir yazmasına başta karşı çıktıktan sonra,mangada yanıldığımı görmemle birlikte,"ben yanılmışım Zoro'nun ileri seviye h.haki kullanacağını söyleyen arkadaşları tebrik ediyorum" dedim bundan 3 hafta önce en yakın zamanda.
Vah vah Luffy çatıda h.haki ekleyene kadar varlık gösterememiş mi çok yazık ya :D asdsadsadsadsa adamlar Luffy Kaido'ya bir tane gümlettikten sonra sırası ile , kazanma şansımız var, o haki de ne lan, demek ki Luffy'nin öğrendiği haki bu diyordu oysaki ahh beee :D
 
Son düzenleme:
Zoronun saldırı gücü insan üstü seviyede. Adam kaidoyu ejder halde de insan halde de kesiyor yetmiyor yara bırakıyor. Sağ kol tekliyor. Bundan sonraki rakip fuji gibi kendisini iten birisi olacak bir de jozu belli ki öldü onun meyvesini birisi yemiştir. O çıkacak karşısına. Daha kesemeyeceği kim çıkacak ki. Adam kesti mi insan gibi kesmiyor. Ama unuttuğumuz şey şu. Oden, kingi böyle teklese ne derdik? Canavar gibi güçlü. İşte kaido bu lafı zoroya diyecek. İkinci dövüş yakın merak etmeyin. Kaido zoroyu bir kez daha görecek. Ne yapacak zaten zoro. İlacın etkisi bitmeden en azından kaido karşısına bir kere daha çıkacaktır. En azından sopasını kesip atar. Marco da yukarı gidiyor muhtemelen. Uzaktan zoronun şovunu görmüş olabilirler. Bunu da alalım derler. İlacın etkisi azalsa bile dövüşecek kadar gücü marcodan alır.
 
Yani gerçekten tartıştığımız şeye bakın, Zoro çok kolay alt ettiği için King zayıf oluyor. Arkadaşım, Zoro oraya Kaido'yu yardıktan sonra geldi. Ne bekliyordunuz, arc boyunca King ile cebelleş olmasını mı?
Mevzu Zoro'nun gücü değil. Kralın hakisini açtıktan sonra üst seviyeye oynadığını belli etmişti zaten. Asıl mevzu King bu bölüm düşerse gösterilen gücün yetersiz olması. Elemanda kralın hakisi, uyanış, gözlem, hızlı gidince savunmasının düşmesi gibi sorunlar var. Bu adamın önünde çocuk kaçırıldı, kaptanı delindi.

Şimdi sırf Zoro'nun rakibi diye eleman övülüyor :D . Bu savaş böyle biterse övmeyin şu adamı kardeşim. Kralın hakisi açtı, seviye atladı diye Zoro'yu övüyorsanız övün bak sorun yok. Hak ediyor da zaten.
 
Luffy çok iradeli diye tansiyonu çıkan mı ? "Herifin gözlemi bana yaklaşıyor,daha güçlenmeden fişini çekmeliyim "olmasın o cümlenin doğrusu.Yorumlarının kalitesine gölge düşürüyorsun böyle algılarla.King'in karşısında Zoro olunca adam çok güçlü Zoro'ya kaybetti oluyor,Kata karşısında Luffy olunca 3te1i gözleme sahip herife kaybetti diyorsunuz @Mr.Bushido da yapıyor bunu :D



Luffy saldırılarına kral haki eklemeden sadece ileri silahlanma ile de Kaido karşısında varlık gösterdi zaten.Çatıda en fazla iş yapan,en fazla darbe alan,en fazla açık yaratan,Kaido ve Bm tarafından gene en fazla adam yerine koyulan karakter Luffy'ydi.


Ben yanıldıysam yanıldım derim. @Mr.Bushido'nun Zoro bu arc h.hakinin ileri seviyesini gösterir yazmasına başta karşı çıktıktan sonra,mangada yanıldığımı görmemle birlikte,"ben yanılmışım Zoro'nun ileri seviye h.haki kullanacağını söyleyen arkadaşları tebrik ediyorum" dedim bundan daha 3 hafta önce.
Ben o gözlem olayını dövüşün saçmalığı için yazmıştım yav… :d
Kata’ya gelirsek güçlü olabilir ama iradesiz bir tip. Rakibine sempati besleyip kendini deşmek… yok ana mı da yen falan… bunlar komik sahneler reyiz… :D
Tebrik ettiğini hatırlıyorum…:good:
Aaa olur mu King>Kaido'dan güçlü niye öyle diyorsun reis :D
King değil de Kata>Bm-Kaido reyiz… :D
Kk+++ Seri sonu toplu danaya girer gibi Kata'ya girceklermiş anca öyle saldırı yermiş ?
Gizli boss Kata. Son adada ayağının altında BB olacak Kata’nın… ve Luffy’r diyecek ki…:
Ulan lastik ana mı hani sen yenecektin… kadını Law ve Kid’e bırakmışsın… şimdi bittin oğlum sen… hüüüü… skksksksm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık