Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joy Boy'un kendisi olduğunu düşünüyorsa Luffy'nin Joy Boy olup olmadığını sorgulamaz ki, direkt değil damgası vurur. Bence Xebec'in gemisindeyken ve sonrasında Joy Boy mevzusuyla çok ilgilendi ve en büyük amacı Joy Boy'u bulmak oldu. Joy Boy da en kilit karakter olduğundan o kilidi kendi lehine kullanmayı düşünüyordu, yani dünyayı değiştirecek olan adam o olacaktı. Bence bu şekildedir.
Eskiden düşünüyordu. Bir noktada bunun için yeterli olmadığını anladı ki Luffy için demek sen de değilsin, dedi.
 
Öyle. Şimdi sırf bizimkilerde var diye herkes artık rakiplerde saldırıya k.haki ekleme, iyi seviyede gözlem vs. bekliyor da ben sanmıyorum her rakipte olacağını. Karasakal, Shiryu, Akainu, Kizaru, Garp tonla isim var böyle. Bir avuç diye bahsedilen mevzu her rakipte çıkacaksa avuçta avuç olma kriterini yitirir. xD
Aslında h.hakinin ileri seviyesi için sadece bir avuç insan denildi.Geleceği görenlerin kaç kişi olduğu belli değil.Sadece en güçlülerin içinde geleceği de görebilen adamlar var diyor Ray.King gibi bir adamı haki spesyalisti yapmak yerine ırkı üzerinden özel yapmayı tercih etmiş Oda.

Uyanışın h.haki ile alakalı olma durumu epey yüksek bana kalırsa bu arada.Uyanış kullanan şu ID zoanlarını saymazsak, gördüğümüz 4 kişinin 3ünde h.haki var.Law'da da h.haki vardır bana kalırsa.
 
Zoro fanları: Allah'ım ne olur King de en azından kıyısından köşesinden kral haki çıksın.

Adam akıllarda ne b.haki ne kenboshu haki ne de kral hakiye sahip olmayan biri olarak kalacak.:D

Şaka maka b.haki canavarı bekleniyordu adam.:D
Oda bir karizma vermiş adama sadece. Gözlem Hakisi fakiri olduğunu biliiyorduk. Bir umut Kral Haki beklediler o da olmadı. Bari B. Haki olsun dediler onu bile göstermedi. Tek özelliği özel bir ırk olması. :ehe:
 
Adamı yere serdi zaten. Sonda Zoro bu adamın yeteneğini çözmezsem yenemem diyordu. Bu lafı kaç kere söyledi zaten. En son yere kapaklandı Enma ilk kez o zaman devreye girmeye başladı. Onda da zaten amacı belli imiş. Zoro'yu sınamış aldığı power upın yolu yapıldı. Kral haki saldırısına ekledi. Sonra da yendi.

Sonuç olarak King hayal kırıklığıyla kaldı.:D

Diyorum size Luffy harici figüran.

Oda: Sanji Queen'i alsın. Zoro, King'i alsın.

Yardımcılar: Kaç sayfa sürsün abi?

Oda: 2 yeter en fazla 3 olsun.:D

Hem Luffy ile ilgili ne değişti? Onu anlamadım.
Ana karakter ve diğerlerinin dövüşü arasındaki dengeyi hiç ayarlayamıyor.Ana karaktere 10 diğerlerine 1 bölüm yeter mantığı saçmalıktır.Diğer shonenler böyle değil açın bakın.Yan karakterlerin dövüşü geçiştirilmiş hissi vermiyor tatmin ediyor.Op için büyük sorun bence bu.
Hayırlı olsun son spoilerle kingde kral haki olayı onaylanmış.
Doğruysa bundan sonrasını Miyata düşünsün artık.:oleyo:
 
Oda bir karizma vermiş adama sadece. Gözlem Hakisi fakiri olduğunu biliiyorduk. Bir umut Kral Haki beklediler o da olmadı. Bari B. Haki olsun dediler onu bile göstermedi. Tek özelliği özel bir ırk olması. :ehe:
Bölüm gelsin görürüz ancak harbiden böyle bittiyse, queen'e laf atanlar utansin. Kuş gibi uçarim ve sapan firlatirim diyerek mefta oldu king:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 45)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık