King önce koka göstersin.King'in karşısında lütfü yok ki her çarpışmada eline ayağına üfleyip ağlasın xD
King'in karşısında kral hakiyi üst seviye kullanan Zoro var bilmem anlatabiliyor muyum
King önce koka göstersin.King'in karşısında lütfü yok ki her çarpışmada eline ayağına üfleyip ağlasın xD
King'in karşısında kral hakiyi üst seviye kullanan Zoro var bilmem anlatabiliyor muyum
Bu kadar yakışıklı olsam bırak o saldırıyı yaparken beni görecekler diye utanmayı osurmak için bile Wano'nun en yüksek tepesine uçar öyle osururdum.King o kafasını çektiği saldırıdan utandığı için maske takıyor galiba.
Aynen öyle olacak. Teke gidecek herifler değiller komutanlar. Hele ki bunlar antik zoan.Ne Queen ne de King vs'si bitmemesi lazım şimdiden. Bana sanki kalkacaklar gibi geliyorlar zaten. Sanji ve Zoro baya şaşıracak.
Yani bir sonraki hafta King'in yenildiğini duyarsak şaşırmam artık.Vs ler bı yandan tutarsız, bı yandan da tatminsizlik hissi veriyor. Bu adam beş senede bitircem diye dövüşleri katletmese bari ?
Bu arada King kesin yenilmiş mi Zoronun saldirisina onu anlamadim
Hatırladığım kadarıyla Sanji-Zoro dövüşleri arka arkaya bittiği için Queen net yenilgi almışsa muhtemel görünüyor bu durum.Vs ler bı yandan tutarsız, bı yandan da tatminsizlik hissi veriyor. Bu adam beş senede bitircem diye dövüşleri katletmese bari ?
Bu arada King kesin yenilmiş mi Zoronun saldirisina onu anlamadim
Bu King, dünyayı Luffy'nin değiştireceğine ikna olursa taraf değiştirir gibi duruyor. Çok çekmiş belli ki garibim.Kaido: Buradan gideceğim ve bir korsan tayfası kuracağım. Bana katılacak mısın?
King: Dünyayı değiştirecek misin?
Kaido: Dünyayı değiştirebilecek tek kişi benim.
İkili araştırma tesisinin yanışını izler.