Oda'nın verdiğı bir ara değil bu Dergi arası ama haftaya spoilerın gelme ihtimali var.Haftaya ara varmis. Bu zoro hep problem. Bölümleri de problem
King yenildiyse, gelecek bölüm full law kid vs big mom bölümü bekliyorum
Oda'nın verdiğı bir ara değil bu Dergi arası ama haftaya spoilerın gelme ihtimali var.Haftaya ara varmis. Bu zoro hep problem. Bölümleri de problem
Gayet mantıklı galiba çocukken işine geleni duymuş ama atladığı nokta muhtemelen "D." ismine sahip birinin bunu yapacağı kısmı.Yazan olmuştur belki fakat şöyle bir şey fark ettim
Daha once Kaido Luffy'e "demek sen de Joyboy degulsin" benzeri bir laf söylüyordu, acaba Joyboy'u kendisinin olduğunu düşünmüş olabilir mi?
Belki Xebec geçmiş tarih hakkında bir şeyler biliyordu bunun hikayesini anlatıyordu gemide. Kaido da çocuk olduğu için bunlardan etkilenip kendini o sanmış olabilir mi?
Denizciler, Kaido'yu tam 18 kere yakalamış. Denizciler'in "Kaido'yu salalım da, sonra tekrar yakalayalım." diye bir düşüncesi olmadığına göre, her seferinde kendisi kaçmıştır.Beyler siz Kaido'nun hükümet tarafından korunan bir araştırma tesisinden kaçabileceğini düşünüyor musunuz?
Bu adanın ellerinde kariosekei kelepçeleri falan takılıyken nasıl kaçabilsin? Tayfası da yok kurtarılsın.
Hükümet bence Kaido'nun kaçmasını denizcilerden gizleyebilmek için tesisi kendileri yaktı.
Ciddi misin lan?Hayırlı olsun son spoilerle kingde kral haki olayı onaylanmış.
Şeytanı Gördüm diye bir film vardı belki ondaki gibidir.Denizciler, Kaido'yu tam 18 kere yakalamış. Denizciler'in "Kaido'yu salalım da, sonra tekrar yakalayalım." diye bir düşüncesi olmadığına göre, her seferinde kendisi kaçmıştır.
Olabilir algıda seçicilik.Gayet mantıklı galiba çocukken işine geleni duymuş ama atladığı nokta muhtemelen "D." ismine sahip birinin bunu yapacağı kısmı.
Joy Boy'un kendisi olduğunu düşünüyorsa Luffy'nin Joy Boy olup olmadığını sorgulamaz ki, direkt değil damgası vurur. Bence Xebec'in gemisindeyken ve sonrasında Joy Boy mevzusuyla çok ilgilendi ve en büyük amacı Joy Boy'u bulmak oldu. Joy Boy da en kilit karakter olduğundan o kilidi kendi lehine kullanmayı düşünüyordu, yani dünyayı değiştirecek olan adam o olacaktı. Bence bu şekildedir.Yazan olmuştur belki fakat şöyle bir şey fark ettim
Daha once Kaido Luffy'e "demek sen de Joyboy degulsin" benzeri bir laf söylüyordu, acaba Joyboy'u kendisinin olduğunu düşünmüş olabilir mi?
Belki Xebec geçmiş tarih hakkında bir şeyler biliyordu bunun hikayesini anlatıyordu gemide. Kaido da çocuk olduğu için bunlardan etkilenip kendini o sanmış olabilir mi?