Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji'ye eksilik bir durum yok, zaten sözünde durmayacağını net bir şekilde görünce artık Big Mom'ın planına göre hareket etmesi tamamen anlamsız olmuştu. Oda için eksi o kadar şey var ki bu çok mantıklı kalıyor onlara göre..
İşte Sanji'nin sonradan Zeff için bir tedbir aldığını görseydik iyi olurdu. Big Mom kindar da biri. Luffy'nin peşinden Wano'ya geldi kini için. Dediğim gibi ben o olaya Oda'nın kötü yazarlığı olarak bakıyorum. Bütün Whole Cake Island arkını Sanji'nin tehdit edilmesine bağlayıp başlattı. Sonra da bu olayı çözümsüz bıraktı. Sanji'nin gitmesinin hiç anlamı yokmuş meğer. Aynı şekilde Luffy nakamasını kurtarmak için oraya gitti başka bir nakaması olan Jimbe'yi arkada bırakıp geldi. Hikayeyi yazan Oda'yı görmezsek Sanji ilk başta boyun eğip gitmemeliymiş derim. Neyse öyle işte :)
 
Hadi BM kimseyi göndermeyi akıl edemedi, Sanji'nin Zeff için bir tedbir aldığını da görmedik. Nasıl içi rahat etti?
Samanlıkta iğne arar gibi açık arıyorsunuz. Zeff'i saldılar ve Sanji yoluna devam etti. Oda'nın kestirip attığı bir olay gözüyle bakmak yerine, Sanji bunu neden yapmadı mı diyeceğiz yani? Yine mi Sanji suçlu ?

Biz bunları zamanın’da da çok söyledik reyiz… mesela Bm o kadar rezil olduktan sonra kendi peşinden gitti ama neden Zeff’e adam yollamadı… Tek başına Kata gitse yok eder orayı. Ya da Wano da niye bir daha tehdit etmedi… hani tehdit edince eli kolu bağlanıyor ya… :D
O an çat diye Zeff'i yakalama gücü yok sonuçta. Aylar sonra Zeff'e ulaşıp rehin alabilecek, böyle bir durumda, artık benim adamımsın dese Sanji el mahkum yine BM'a giderdi. BM olayın sıcaklığıyla takibe koyuldu.

Üzgünüm ama zamanında şuan olduğu gibi boş yapmışsınız be Bushido.
 
an çat diye Zeff'i yakalaya gücü yok sonuçta. Aylar sonra Zeff'e ulaşıp rehin alabilecek, böyle bir durumda, artık benim adamımsın dese Sanji el mahkum yine BM'a giderdi. BM olayın sıcaklığıyla takibe koyuldu.

Üzgünüm ama zamanında şuan olduğu gibi boş yapmışsınız be Bushido.
Ama var ya eskiden bir tartışıyorduk bu muhabbetleri… bilmem kaç saat… neler neler yazıyorduk. Şimdi yaşlandım yetişemiyorum artık aksnsk
 
Oda'nın kötü yazarlığı olduğunu belirtmiştim. Tüm yazdıklarımı okumanı tavsiye ederim.
Okudum.Odanın kötü yazarlığını belirtiyorsun, yanında Sanji'den tedbir almasını bekliyorsun. Aldırmadı tedbir öylecene kapandı mevzu. Bu Sanji'ye eksi yazmaz yani.

Ama var ya eskiden bir tartışıyorduk bu muhabbetleri… bilmem kaç saat… neler neler yazıyorduk. Şimdi yaşlandım yetişemiyorum artık aksnsk
İlginç ben o zamanlar yorumları okurdum sadece. Neden hiç yorum yapmadığımı şimdi anladım :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık