Sanji üstün gelmeye başlamış.Devam prens.
Elektrik mi acaba sarı olarak yansıtılmış renklide.Garp ve beyaz yıldırım efekti..
Paylaştığım spoilerde kara Yıldırım demişti şimdi beyaz yıldırım çıkmış. Demek ki paylaşımım yalan da değilmiş.Sanji attacks Queen with a powerful kick. Queen blows away, Sanji's leg has now fire and white lightning effects...
Beyaz yıldırım efekti...
Elektrik mi acaba sarı olarak yansıtılmış renklide.
Paylaştığım spoilerde kara Yıldırım demişti şimdi beyaz yıldırım çıkmış. Demek ki paylaşımım yalan da değilmiş.
Haoshoku Haki'nin farklı bir biçimi olabilir mi bu beyaz yıldırım sonuçta ayağı alevli olduğu için beyaz çıkmış olabilir mi?
Her şekilde güzel bir şey olduğu kesin. Şuan Garp ile aynı şeyi kullanıyor gibi görünüyor.Bilmem ki.Ben düşünemiyorum..Şu an çok karmaşığım.
Çizimi görmek lazım diye düşünüyorum. Uzun uzadıya çizilen yıldırımlarsa muhtemelen k.haki olur, daha kısa ve bacağa yaygın/saran biçimdeyse elektriktir. Ben elektrik olduğunu düşünüyorum yukarda yazdığım üzre Germayı kopyalayan Queen'in ve sanji'nin kardeşinim de aynı saldırıyı yapmasından ötürü.Paylaştığım spoilerde kara Yıldırım demişti şimdi beyaz yıldırım çıkmış. Demek ki paylaşımım yalan da değilmiş.
Haoshoku Haki'nin farklı bir biçimi olabilir mi bu beyaz yıldırım sonuçta ayağı alevli olduğu için beyaz çıkmış olabilir mi?