Ben net bekliyorum valla kral haki. O duruşa sahip kendisi, yakışır.Kingde de bir bakıma kral haki çıkacağı onaylandı gibi.
Ben net bekliyorum valla kral haki. O duruşa sahip kendisi, yakışır.Kingde de bir bakıma kral haki çıkacağı onaylandı gibi.
İm, Teach, Shanks, Luffy, Roger, Wb, Rocks, Akainu, Garp. Bunlardan sonra Zoro gelebilirMilletin neye yükseldiğini anlamadım.Zoro'nun güç olarak zirvelerden biri olacağının aksini düşünen mi vardı ciddi olarak ? Mr1-Zoro dövüşüne benzerliği epey fazla şu durumda da.King'ciler de neyin hypeında anlamak mümkün değil.Zoro'nun herifi tek kılıçla yenme ihtimali oluştu spoilerlar doğruysa.
King>Katakuri diyorduk King>>Katakuri çıktı
Niye anlamak mümkün değil? Siz hala yüz bölüm önceki Kata'yı överken King severlerin de karakteri övmesinde abes bir durum yok kendisini okuyoruz şuanda.Milletin neye yükseldiğini anlamadım.Zoro'nun güç olarak zirvelerden biri olacağının aksini düşünen mi vardı ciddi olarak ? Mr1-Zoro dövüşüne benzerliği epey fazla şu durumda da.King'ciler de neyin hypeında anlamak mümkün değil.Zoro'nun herifi tek kılıçla yenme ihtimali oluştu spoilerlar doğruysa.
Atan Mewto'ymuş çok üzerine düşünülen bir mesaj olmasa gerek .d@Miyata Ichiro Bu şaheseri kesinlikle görmelisin.
Çok doğru bir söylem. King>Katakuri diyenler gerçekleri gören kişiler, sayımız artıyor gittikçe.@Miyata Ichiro Bu şaheseri kesinlikle görmelisin.
Yonko'dan kasıt elleri bağlı, meyvesiz, kral hakisiz Kaido'ysa bir ihtimal. Yahu bu adam sağ kol alacak. Sağ Kol. Bu kadar güçlenmeyle sağ kol alacaksa Zoro zayıftı demektir. Kabul edilemez tabii buİki kılıç Zoro yenemedeğir rakipleri üç kılıçlı haliyle rahat yendiği hatta teklediği birçok sahne var. Aynı şekilde üç kılıçlı Zoro'nun Kaku'yu yenemediği ama Asura halinin teklediği gerçeği var.
Olurda Zoro iki kılıç ile dövüşürse Asura hali cidden yonkou vari bir seviyeye gelmiş demektir.
Karakterin övülecek hareketinden çok,Chinjao v2 söylemi yaptığı için hypelanmaya gerek yok diyorum.Geçen bölüm övülecek işler yaptı zaten herif.Bölüm mantığı ayrı güzel de girmiyim oraya.Herif daha hiçbir şey göstermeden de,sırf Zoro'nun rakibi diye nefes alsa über ediyordunuz adamı zaten.Niye anlamak mümkün değil? Siz hala yüz bölüm önceki Kata'yı överken King severlerin de karakteri övmesinde abes bir durum yok kendisini okuyoruz şuanda.
İki kılıçlı hali sağ kol alırsa dedim farketdiysen ve sebeplerini açıkladım keşke okuyup cevap verseydin.Yonko'dan kasıt elleri bağlı, meyvesiz, kral hakisiz Kaido'ysa bir ihtimal. Yahu bu adam sağ kol alacak. Sağ Kol. Bu kadar güçlenmeyle sağ kol alacaksa Zoro zayıftı demektir. Kabul edilemez tabii bu