Suyun ısınıyor patron. Tahminimce dövüşün ortalarına doğru gelmeye başladık. Bu saatten sonra işler kızışırNe kaçması bizde olmaz öyle şeyler. Zoro fazla havalanmasan iyi edersin koçum.
Suyun ısınıyor patron. Tahminimce dövüşün ortalarına doğru gelmeye başladık. Bu saatten sonra işler kızışırNe kaçması bizde olmaz öyle şeyler. Zoro fazla havalanmasan iyi edersin koçum.
Boşboğaz Queen bir susmuyor. Sanji, Zoro'yu arayıp senin sırları bir bir söyleyecekmiş.Ne kaçması bizde olmaz öyle şeyler. Zoro fazla havalanmasan iyi edersin koçum.
Durduramıyoruz reisi her bölüm yükselişte. Canavar gibi güçlü bu adam.King'in değeri her bölüm artıyor güzel güzel..
Sonunda fark ettiniz, ilk gördüğümden beri King'in küçümsenmeyecek güçte olduğunu anlamıştım zaten. Çok barizdi böyle olacağı adam boşuna mı sağ kol.Ahhh King üzümlü kekim.. Biz sana çok haksızlık etmişiz, meğerse sende ne cevherler varmış..
Sanji tekrar rezil olmak istemiyorsa çenesini kapalı tutsun benden uyarı. O Queen denen soytarıya da haddini bildiricem zaten hele şu savaş bir bitsin.Boşboğaz Queen bir susmuyor. Sanji, Zoro'yu arayıp senin sırları bir bir söyleyecekmiş.
Valla Zoro istediği kadar saldırsın bana mısın demiyorum gördüğünüz üzere. Shishishi Sonson falan dinlemem ben ayık ol olum.Suyun ısınıyor patron. Tahminimce dövüşün ortalarına doğru gelmeye başladık. Bu saatten sonra işler kızışır
Tahtınıza fazla yayılmışsınız anlaşılan King BeySanji tekrar rezil olmak istemiyorsa çenesini kapalı tutsun benden uyarı. O Queen denen soytarıya da haddini bildiricem zaten hele şu savaş bir bitsin.
Zoro kral olmaya dursun gerçek kral burada. Adım King yahu var mı ötesi.Tahtınıza fazla yayılmışsınız anlaşılan King Bey