Ben de öyle düşünüyorum.Ocak dışı olacak bir şey yok, benim anladığım o. Şöyle, Enma çok fazla haki çekiyor, Zoro'da bunu dizginlemeye çalışıyor, Bu sırada anlıyor, kılıca güvenip onla bir bütün olması gerektiğini. Sonra Enma'ya istediğini veriyor ve onla bir bütün oluyor. Gerçek güç bu andan sonra açığa çıkıyor...
Enma kaşınıyor Zoro'da ona istediğini veriyor Enma kılıç ustası nasıl olur Oni idrak etmek üzereEnma, kendini bana bırak demiş.
King'in arc başından beri iyi gösterildiğini düşünmüyorum. Şimdi asıl rakibi karşısına geldi diye numaralarını yapıyor ancak uzun sürmez gibi. Hani en azından Ryuma gibi bir adamın yanına bu herifi koymazsın .O başka bir şey dövüşmek başka bir şey. Öyle anlık şeylere takılma. Luffy de tamayı elden kaçırdı.
Ahahaha hiç güleceğim yoktu yau, coşacaklar deseneEnma kaşınıyor Zoro'da ona istediğini veriyor Enma kılıç ustası nasıl olur Oni idrak etmek üzere
Ne kaçması bizde olmaz öyle şeyler. Zoro fazla havalanmasan iyi edersin koçum.King gaaaaaaççççççççççççççççççççççççççççççççç! hahahahahha