Kendi açıklarsa King kalayı basar buna.Zaten ilk muhabbette tip tip bakmıştı.O yüzden ona sor diyor.Ona kahkaha attım.O kadar şey anlattı adama hala King'e sor diyor.
Kendi açıklarsa King kalayı basar buna.Zaten ilk muhabbette tip tip bakmıştı.O yüzden ona sor diyor.Ona kahkaha attım.O kadar şey anlattı adama hala King'e sor diyor.
Yenildi dediği zoro kalkmış shishi sonson çakmış. Üstüne koka kaplamış. Kral haki salmış Ama sorsan alpamise göre zoro yenildi Ne diyordu enma zoroyu kaldıracak akjhsdaa Ben dedim zoro yoruldu müziğe kulak kabartınca enma fırsattan istifade haki çekti. Ona bile kulp buldu.Senin kafan mı güzel sen geçen bölüm yenildi enma harekete geçecek demedin mi ? Geçmiş mi ? yenilmiş mi adam.
Zoro kılıçların olayını çözüyor sadece enma üzerinden yorumlamak tamamen senin yapacağım bir poh atma başka bir şey değil.
Hatta biri vardı bizden sana diyordu ki Zoro güçsüz kaldı o yüzden enma hemen çekmeye başladı diye ki adam doğru söylemiş işte. Güçsüz olunca kılıç baskılıyor güçlü olursan kılıca hükmediyorsun bu hangi kılıç olursa olsun o yüzden Oden ve Enma üzerinden örnek veriyor Zoro.
Neyse dediğim gibi daha hatanı bile yanlışını bile dillendiremiyorsun küçük çocuklar gibisin yemin ediyorum. Bu bölümde bak ilk sahnelere nerede Enma'nın Zoro'yu kurtardığı sana göre yenilmemiş miydi bu adam hani nerede hala laf yapacaksın ama.
Bir de diyor ben haklı çıktım abovv cevap veremiyorsunuz falan yazıyor ya gerçekten ilginç xDYenildi dediği zoro kalkmış shishi sonson çakmış. Üstüne koka kaplamış. Kral haki salmış Ama sorsan alpamise göre zoro yenildi Ne diyordu enma zoroyu kaldıracak akjhsdaa Ben dedim zoro yoruldu müziğe kulak kabartınca enma fırsattan istifade haki çekti. Ona bile kulp buldu.
Evet, öyle olur. Fakat iki kat acı, iki kat hasarlı olmaz.İki kat hasar iki kat acılı olmaz mı diyosun
Baktı bu işi halledemeyecek kendi çekmeye başladı. Muhabbet oradan açılıyor zaten.Senin kafan mı güzel sen geçen bölüm yenildi enma harekete geçecek demedin mi ? Geçmiş mi ? yenilmiş mi adam.
Zoro kılıçların olayını çözüyor sadece enma üzerinden yorumlamak tamamen senin yapacağım bir poh atma başka bir şey değil.
Hatta biri vardı bizden sana diyordu ki Zoro güçsüz kaldı o yüzden enma hemen çekmeye başladı diye ki adam doğru söylemiş işte. Güçsüz olunca kılıç baskılıyor güçlü olursan kılıca hükmediyorsun bu hangi kılıç olursa olsun o yüzden Oden ve Enma üzerinden örnek veriyor Zoro.
Neyse dediğim gibi daha hatanı bile yanlışını bile dillendiremiyorsun küçük çocuklar gibisin yemin ediyorum. Bu bölümde bak ilk sahnelere nerede Enma'nın Zoro'yu kurtardığı sana göre yenilmemiş miydi bu adam hani nerede hala laf yapacaksın ama.
Bitti olayın Hasan git ötede ağla lüten ?Baktı bu işi halledemeyecek kendi çekmeye başladı. Muhabbet oradan açılıyor zaten.
Heheh Oden ve Enma üzerinden örnek veriyor. Shusui ve Ryuma üzerinden örnek verse daha güzel olmaz mıydı? Bahaneye bak yav.
Ben kafa dinlemek için engelledim geçen hafta Bu hafta düzelse açacaktım baktım aynı açmıom haftaya bakarızBir de diyor ben haklı çıktım abovv cevap veremiyorsunuz falan yazıyor ya gerçekten ilginç xD
Sanji'nin düşmanlarını dost edinmesi gibi bir huyu var. Queen'de umarım bizim tarafa geçer dayağı yiyince. Aynı Mr 2 gibi çoğunluk sonradan sevecek ama çok iyi bir tipleme Sanji bilimin savaşcısıyım ben falan derse gözleri parlar bununHahaha onu da söylersem beni bırakıp gider diye üzülmüştür belki
Sanjicilerin yorumunu merak ettim bu konuda şimdi @İtachi_27 @loveCook ne diyorsunuz