Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de resmen b.hakinin üstünü çizdi Oda. Anca h.haki çok haki tüketiyor o yüzden sürekli kullanılamaz mantığıyla yola çıkarsak b.hakinin hala bir esprisi oluyor. :/
 
Nasıl ne oldu? Enma ile konuşuyor adam tamam istediğini vereceğim diyor kral haki salmaya başlıyor. Wado mu yoksa orada söylediği konuştuğu? Ne içiyon da bu yorumları yapıyon sen yahu?
Senin kafan mı güzel sen geçen bölüm yenildi enma harekete geçecek demedin mi ? Geçmiş mi ? yenilmiş mi adam.

Zoro kılıçların olayını çözüyor sadece enma üzerinden yorumlamak tamamen senin yapacağım bir poh atma başka bir şey değil.

Hatta biri vardı bizden sana diyordu ki Zoro güçsüz kaldı o yüzden enma hemen çekmeye başladı diye ki adam doğru söylemiş işte. Güçsüz olunca kılıç baskılıyor güçlü olursan kılıca hükmediyorsun bu hangi kılıç olursa olsun o yüzden Oden ve Enma üzerinden örnek veriyor Zoro.

Neyse dediğim gibi daha hatanı bile yanlışını bile dillendiremiyorsun küçük çocuklar gibisin yemin ediyorum. Bu bölümde bak ilk sahnelere nerede Enma'nın Zoro'yu kurtardığı sana göre yenilmemiş miydi bu adam hani nerede hala laf yapacaksın ama.
 
Hala Enma muhabbeti dönüyor…
Biz dedik zamanında. Enma, Zoro için öğretici görev görecek diye. Şimdi ne oldu? Adam kral haki üzerinden gidiyor Enma ile. Ve Enma gerçekten zor bir kılıçmış onu da gördük. Resmen yüksek potansiyel ve irade istiyor sahibinde. Yani sırf Zoro’yu küçümsemek için yazılıyor bazı yorumlar ama neyse. Biz yolumuza bakalım. Bugün keyfimizi kimsecikler bozamaz… sksmksks
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık