Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar muhabbet oluyor Enma üzerine hala samimiyetsiz yorumlar. Cidden senle tartışılmıyor Ferit. Gözünü kapatmış adama bir şeyleri gösterek anlatmaya çalışıyorum gibi hissettim. Hiçbir yorumun yok mu bu Enma muhabbetleri için? Niye bu kılıç üzerinden doğdu tüm bu muhabbetler? Gereği var mıydı? Bunlar o kılıç alınmadan da gerçekleşemez miydi?

Bu sorulara cevabın var mı? Yok.
Reis bırak bu işleri daha geçen bölüm dedin enma sayesinde kurtulur ne oldu ? Hiç sıkılmıyorsun da pes doğrusu ya. Hiç demiyorsun ben dedim enma olaya müdahale edecek ama etmemiş, adam dedi açık yarattı sadece o doğru demiş demiyorsun hiç.

Tartışacak boyutu çok geçtin. Tamamen Zoro odaklı bölüm ve kılıçlar açıklanmış enma menma hikaye yani Shusui olsa şuan ve onu bu şekilde kullansa onu anlasa daha iyi olabilir hatta xD
 
Reis bırak bu işleri daha geçen bölüm dedin enma sayesinde kurtulur ne oldu ? Hiç sıkılmıyorsun da pes doğrusu ya. Hiç demiyorsun ben dedim enma olaya müdahale edecek ama etmemiş adam dedi açık yarattı sadece o doğru demiş demiyorsun hiç.

Tartışacak boyutu çok geçtin. Tamamen Zoro odaklı bölüm ve kılıçlar açıklanmış enma menma hikaye yanı Shusui olsa şuan ve onu bu şekilde kullansa onu anlasa daha iyi olabilir hatta xD
Nasıl ne oldu? Enma ile konuşuyor adam tamam istediğini vereceğim diyor kral haki salmaya başlıyor. Wado mu yoksa orada söylediği konuştuğu? Ne içiyon da bu yorumları yapıyon sen yahu?


Shusui olsa ne? Olmadığı için onu örnek veriyon. Çok daha anlamlı kılıç Wado var. Niye onun üzerinden dönmedi bu muhabbet? Kılıcın iradesi bile var dendi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık