Tuhaf bir saldırı şekli, ama benim için karizmasında bir sarsılma olmadı.Her evrenin kendine has özellikleri olabilir ancak daha önce her tarafı karizma olarak çizilen adamın o saçma hareketi yaparken sıfatının o hale gelmesi kabul edilebilir değil. Yüzün bi şebek misali olacağına hiç kullanma daha iyi. Hareket ve kişi hiç uyuşmuyor.
Yoo söylemiyor. Daha özelim diyor. Muhtemelen gücünü kabul ettirince, kibri baskın gelip dövüş eğlenceli olsun diye sırrını ifşa edecek veya zoro bulacak.Katakuri konuşuyor diye eleştirmeye çalışmıştılar. King ne yapıyor şu an? Bütün sırları da söylüyor.
Sonuçta kimse avlanırlarken görmedi bunun özgürlüğünü kullanıyor adam.Oda'nın dinozorlar hakkında yazdığı şeyler beni her seferinde şaşırtıyor. Önce Sasakinin helikoptere dönmesi, sonra Queenin yılana dönüşmesi ve şimdi Kingin kafasını fırlatması... Birde gerçekten dinozorlarla ilgili bilgi veriyormuş gibi her seferinde dinozorlar böyle avlanırdı diyorlar. Acaba sırf bu espriler için mi Kaidonun tayfasını dinozor/hayvan temalı yaptı? Drakein ilginç dinozor tekniklerini heyecanla bekliyorum.
Aaa niye öyle diyorsun ki sırlarını dökemez mi sanki King Zoro’yu öldürmeye çalışan bir düşmanmış gibi konuştunKatakuri konuşuyor diye eleştirmeye çalışmıştılar. King ne yapıyor şu an? Bütün sırları da söylüyor.
King, Kaido'dan daha dayanıklı çıktı nasıl tek atsın. Bahanelerini yaz şimdi bu yorumun altına xDKing'e de vurdu mu tek atıyordu zaten. Şimdi olmadı diye King>Kaido demeye başlamışsınız. Ahaha ulann. Yemin ederim ibretlik yav.
Katakuri rakibine g4'ün bitiyor diyordu ya, King sırrını falan söylemiş değil.Aaa niye öyle diyorsun ki sırlarını dökemez mi sanki King Zoro’yu öldürmeye çalışan bir düşmanmış gibi konuştun
Luffy kadar olmasa da Zoro'da plot armor dediğimiz şeye sahip bu mangada inkar etmeye gerek yok şimdi. Adam sırf savaşa devam edebilsin tüm yaraları sıfırlayan iksir sokuldu seriye.Ya bırak kardeşim yaaaa. Şaibeli olacakmış. Lütfü'yle mi karıştırdın sen Zoro'yu ?