Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enma, Oden'in kılıcı, çatıda Kaido'ya hasar atmasının sebebi Oden'in intikamı içinde galiba. Bak burada King karşısında da etkisiz kaldı burada da Hiyori'nin çaldığı şeyi duyunca Oden'in sevgili kılıcı olduğu için yine alevlendi.

Eğer bu dediğim olursa Enma>Zoro doğrulanır.
Bu Oden için!!!
-Enma
 
Bu arcın en büyük eksikliği luffynin prensesten yemek sözü almamış olması yada prensesin ona yemek ısmarlamamış olmasıydı umarım hiyori yanında ekmek arası birşey getirmiştir luffye sonuçta müzik karın doyurmuyor. yoksa bu savaş zor biter.
 
Hakkatten o ne ya. Nefret ediyorum şu odanın karizmatik karakterleri rezil etmesinden. Katakuriyi bile koca ağızla mahvetti.
Bu adam üstüne saldırıyı böyle abuk bir şekilde yapıyor. Kafasının ucunu çekip lastik gibi uzatıp saldırmak nedir ya...

Sasaki'yle dalga geçiyorduk helikopter olayına ama bu da onun kadar olmasa da öyle saçma sapan bir saldırılardan teki.
 
Oda'nın dinozorlar hakkında yazdığı şeyler beni her seferinde şaşırtıyor. Önce Sasakinin helikoptere dönmesi, sonra Queenin yılana dönüşmesi ve şimdi Kingin kafasını fırlatması... Birde gerçekten dinozorlarla ilgili bilgi veriyormuş gibi her seferinde dinozorlar böyle avlanırdı diyorlar. Acaba sırf bu espriler için mi Kaidonun tayfasını dinozor/hayvan temalı yaptı? Drakein ilginç dinozor tekniklerini heyecanla bekliyorum.
 
Zoro vs luffy olsa zoro bu kadar zorlanmaz arkadaşlar. Zoro kesebilir luffy. G4 ile yumruk atsa zoro karşılık verebilir. Geriye fırlar zoro hasar alır ama ciddi hasar da bırakır. Şuan kingin farklı bir durumu var. Herif ne tora gariden, ne tatsumakiden, ne de bize gösterilmeyen sahnelerdeki saldırılardan çizik yememiş. Altından ne çıkacak bakalım. King açık açık şuan eğlendiğini söylüyor. Bence başlangıçtaki ciddiyetinde değil şuan. Bu vitesi daha çok yükseltecektir. Zoronun vites yükseltmek için kingin sırrını çözmesi lazım. Bu arada king, zoronun ateşi kestiğini bilmiyor. Zoroya ateş saldırıları yapıyor ama bunlar ateş topları fırlatmaktan ibaret. Onları zoro durdurunca haki ile durduğunu düşünüyordur king. Oysaki zoro ateş tekniği ile kesiyor.

Daha önce de dediğim gibi; King sadece ateşi kontrol etmiyor. Kingin bedeni de ateştendir diye düşünüyorum. Ateşi kesme tekniği kullanmadığın sürece kinge zarar veremezsin. Tıpkı bigmomın prometheusuna haki ile zarar verilememesi gibi. Tek fark, kingin derisi de var. Doğal olarak haki ile de kingi kessen zarar görmüyor. Tabi bu benim fikrim. Versen de kan alamazsın. Ateşten olduğu için de hemen logia gibi toparlanıyor. O aşamaya geçmeden önce de zoan becerileri ve koka kullanıyor tüm bu yeteneğin üstüne. Tatsumaki içinde kesiş darbelerini görebiliyoruz. King kanatları ile neden kendini korudu? Madem zarar görmeyecekse? King muhtemelen sırrı ortaya çıksın istemiyor. Maskesi falan da kırılsın istemiyor. Kendini gizlediği için o aşamaya geçmeden önce haki kaplayarak kendini koruyor. Zoro önce ateşten kurtulmayı deneyecek. Ateşi kesme tekniği kullanacak. Ve kingin zarar gördüğünü ve kanadığını fark edecek. İşte işler o zaman değişecek. Ateşli bir tatsumaki içinde kalan king çatır çatır kesilir.
 
Triseratopun boynunu döndürerek uçması ve brakiozorun boynunu fırlatarak yılan gibi olması için "bunlar dinozorların doğal yetenekleri" demişlerdi. King de "pteranodonlar böyle avlanır" diyerek bunun onun doğal özelliği olduğunu söylüyor. One Piece dünyasındaki dinozorlar bizimkilerden farklı olabilir.
Her evrenin kendine has özellikleri olabilir ancak daha önce her tarafı karizma olarak çizilen adamın o saçma hareketi yaparken sıfatının o hale gelmesi kabul edilebilir değil. Yüzün bi şebek misali olacağına hiç kullanma daha iyi. Hareket ve kişi hiç uyuşmuyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık