Öyle sadece kendi kendine söyleyerek pek etkili bir telkin yöntemi olmayabilir. Zoro fanları olarak bir grup terapisi şeklinde birbirinizi gazlamanız lazım şu an.Dövüşü çok kötü bir yerde kesmiş vicdansız Oda.
Shusui > Enma net.
Öyle sadece kendi kendine söyleyerek pek etkili bir telkin yöntemi olmayabilir. Zoro fanları olarak bir grup terapisi şeklinde birbirinizi gazlamanız lazım şu an.Dövüşü çok kötü bir yerde kesmiş vicdansız Oda.
Shusui > Enma net.
Denkler.@Smoker WCI Luffy mi alır yoksa güncel Zoro mu?
Ne yaptığını gördük bu bölüm doğrudan açık yaratıyor rakibi için Zoro hem King ile hem Enma ile dövüşecek hem de aldığı iksir var. İşi Zor ama altından kalkar ZorO xDÖyle sadece kendi kendine söyleyerek pek etkili bir telkin yöntemi olmayabilir. Zoro fanları olarak bir grup terapisi şeklinde birbirinizi gazlamanız lazım şu an.
Enma değil de Hiyori ajan olabilir mi ?Yalnız bu Enma Sword ekibinden bir ajan galiba. Zoro’yu en olmadık yerde vurdu şerefsiz sksnsnsksk
Aynı ligde oldukları kesinde sence kimin alıcağını sormuştum. Hızdan Luffy alır gibi geliyor bana.Denkler.
Ya da Oden???Enma değil de Hiyori ajan olabilir mi ?
Luffy g4 ile vurdu mu Katakuri bile anyayı konyayı şaşırıyordu. King ondan daha fazlasını yapabilir mi Katakuri'ye? En fazla o kadarını yapsın bu ataklarla. Luffy'nin Zoro karşısında vuramama gibi bir sorunu olmayacak. 4-5 Kong Gun vuruşuna Zoro şu an düştüğü duruma düşer kılıcıyla bile savunsa. Ki Luffy'nin G4'deki en basit atağı Kong Gun. Luffy bu form içinde 2 saat savaşabilmiş Katakuri'ye karşı. O saldırıların etkisi şu an daha iyi anlaşılıyor. Şimdi bile aynı arkadaş hasarı çarpmaya vermeye uğraşıyor Dof'da olduğu gibi. Ben de senin dediklerinin aynısını demiştim arkadaşa.Denkler.