Fırıldak gibi her tarafa dönüyor bir anda.Apoo çok ilginç bir çar shshhss
Zoro ilk defa bir sağ kolun gücünü tadıyor tabi ki zorlanacak dayağını yiyecek bunda kabul edilemeyecek bir durum görmüyorum Luffy'de dayağını yedi zamanında. Zoro ne kadar karizmatik olursa olsun hayatın gerçekleri yüzüne tokat gibi vurur yeri geldiğinde.Pica dövüşü gibi oluyor baksana dediğine xD Aynısını ona da söylemişti ?
Zoro dayak yediğini ben mi göremedim henüzZoro ilk defa bir sağ kolun gücünü tadıyor tabi ki zorlanacak dayağını yiyecek bunda kabul edilemeyecek bir durum görmüyorum Luffy'de dayağını yedi zamanında. Zoro ne kadar karizmatik olursa olsun hayatın gerçekleri yüzüne tokat gibi vurur yeri geldiğinde.
Dayak yediğinde yaz işte bunları, mesela bu bölüm dayak yiyorsa yaz. Adam daha dayak yemedi ki geçen bölüm Sanji ile telefonlaştılar bir dayak sahnesi görmedik.Zoro ilk defa bir sağ kolun gücünü tadıyor tabi ki zorlanacak dayağını yiyecek bunda kabul edilemeyecek bir durum görmüyorum Luffy'de dayağını yedi zamanında. Zoro ne kadar karizmatik olursa olsun hayatın gerçekleri yüzüne tokat gibi vurur yeri geldiğinde.
King kendisini güzel bir ada turuna çıkardı, Zoro kendi ağzından acayip güçlüymüş dedi. En başından beri zorlanıyor yani ve daha çook dayak yiyeceğini düşünüyorum.Zoro dayak yediğini ben mi göremedim henüz