Ben sana Beckman'ın gücünü net bilmediğimiz için Beckman=Katakuri dedim ama niye dediğimi başka tarafa çektiysen.
Dayanıklılık denilen bir şey yok mu? Seni bu konuda bilgisiz görmek üzdü. Fark ettin mi bilmiyorum ama Luffy Gear 4 formunda biraz dövüşünce 10 dakika mola alacak şekilde perte çıkıyor. Yani Haki denilen meret çok fazla yoruyor. Katakuri 12 Saat boyunca kullandı o Haki'yi ve öyle böyle kullanmadı. Aç izle bir göreceksin her türlü saldırıyor ve hep Haki kullanıyor. Busoshoku, Kenbonshoku, Haoshoku adam bildiğin estiriyor.
Katakuri'nin en büyük olayı Kenbonshoku ve rakibinin ne yapacağını görüp ona göre vaziyet alıyor. Yani senin King, Katakuri'yi yormaz bile.
Kaido kılıç yarası alıyordu da King niye almasın, demek ki Zoro sizin sandığınız kadar güçlü değil. Oda'nın sıvamasından başka bir şey değil. Aşılmaz olan Kaido iken hasar atamadığı King'se nereye doğru kahkaha atalım.
Zaten kaptanın karşısına en güçlü çıkarılır. Yani Katakuri sağ kollar içinde en güçlü bile olabilir. Onun sağ kolu olan Zoro'ya da en güçsüzünü vermiş, yani King'i.
King'in ne kadar ezik olduğunu rakibinden anlıyoruz, yani Zoro'dan. Yanlış anlama Zoro'ya ezik demiyorum. Zoro'nun vücudunda bir sürü kemik kırılmış bu haliyle bile bu azmanla kapışabiliyorsa zayıf olan King'dir. Zaten en başından beri söylüyorum Canavar Korsanları bizim tayfa için kum torbası görevi görüyorlar. Zoan oldukları için fiziksel güç ve savunmaları dışında bir oleyları yoktur. Sadece King ve Queen diğerlerinden ayrılıyor ama yine de çok güçlü değiller. WCİ Luffy bu ikiliyi Katakuri mücadelesinden çok daha kısa sürede devirirdi net.
Shiryu'nun da bir olayı yoktu, aldığı görünmezlik meyvesi onu asıl şimdi tehlikeli bir hale getirdi.
Beckman=Katakuri> Marco> King> Shiryu> Zoro.