Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden böyle birini ben göremedim ?
Adamlar baskına geliyor kata 3 fasulye ile işlerini bitiriyor, king ile Queene bakıyorum kınlar patır patır giriyor adamlar mal gibi izliyor, üstüne ikiside yollarının üstünde olmasına rağmen hareket etmiyorlar.
Böyle çapsız adamlar ile katakuriyi karşılaştırmak bile çok saçma.
Chopper ve bilimi olmasa Queen performans sahnesindeki güçlü adamların yarısını tek başına kılını kıpırdatmadan almıştı, mangaka kimseyi harcamıyor diye adamların suçu yok. King de Queen ile beraber de olsa patır kütür Marco'nun kolunu kesiyordu ama onda da meyve gücü ve plot var yine. Peros bile Katakuri'den çok iş başardı WCİ arcında. Kata anca havalı pozlar verip tüm gün dövmesine rağmen Luffy'i yenemeyip sonunda düşsün... Şu King ve Queen küçümseyen fanboylar yüzünden Katakuri'den,,, Sanji ve Zoro küçümseyenler yüzünden Luffy'den soğuyacağım bu gidişle :good:
 
Zoro kan akmıyor diyor. King'in sırrı ne acaba? Ejderhaların ve dinazorların sertliğinden daha fazlası olduğunu ima etmiş üstelik. Umarım güzel bir şekilde bağlanır. Her sağ kolu özel kılan özellikleri oluyor zaten. İmajını topladı King efendi.
 
Yarım gün Luffy'i dövmesine rağmen düşüremeyen seviyesiyle King ve Queen seviyesinde dayanıklılık ve yenilenme gücü olan adamları düşürmesi çoooooook zor. İkisine de kaybeder büyük ihtimalle.
Ya adam hasar yemiyor bildiğin zombi gibi geziyor dediğin gibi Katakuri hiçbir türlü hasar veremez ki bu adama. Gözlem hakisi de bir yere kadar sonrasında King vurur kafasına.
 
Ahahahahahahahahah yok be reis dalgasına dedik senin yerin ayrı :utan:
Milletin aksine ben bu bölüm Zoro'ya bayağı bir hayran kaldım. Adam ciddi ciddi zorlamaya başladı King'i, gerçi şu anda kımıldayacak hali kalmamış olsa da bir şekilde bu azmanı alacak bu belli oldu. Enma haki emcüklediyse gerisini King düşünsün.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 46)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık