Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro da farkında, bu dövüş böyle giderse yenilmesi çok da zaman almaz. Bazı arkadaşların abarttığı gibi hoşaf olmuyor ama yavaş yavaş yenilgiye doğru gidiyor. Zoro bir şeyler yapması gerektiğinin farkında olduğundan, rakibi çözmeye çalışıyor. Bu da gayet normal. Geri çekilip dinlenip tekrar karşısına çıkma şansı yok malesef. İlacın etkisi bitmeden bu dövüş bitmeli. Bunun Zoro tarafından düşünce olarak yansıtılması güzel oldu.
 
King aşırı güçlü çıktı bu ne yav böyle. Bir de bunda kral haki falan varsa düşünemiyorum neler olur.

Bir de Zoro bu dövüşe resmen handikaplı girdi. Ama hala bir şekilde idare ediyor aslanım benim :D
 
Tüm bölüm spoilerını görünce perde kapanır umuduyla delicesine sayfayı kaydırıp sonunu okudum ama yine hayal kırıklığı. :/
 
Chopper ve bilimi olmasa Queen performans sahnesindeki güçlü adamların yarısını tek başına kılını kıpırdatmadan almıştı, mangaka kimseyi harcamıyor diye adamların suçu yok. King de Queen ile beraber de olsa patır kütür Marco'nun kolunu kesiyordu ama onda da meyve gücü ve plot var yine. Peros bile Katakuri'den çok iş başardı WCİ arcında. Kata anca havalı pozlar verip tüm gün dövmesine rağmen Luffy'i yenemeyip sonunda düşsün... Şu King ve Queen küçümseyen fanboylar yüzünden Katakuri'den,,, Sanji ve Zoro küçümseyenler yüzünden Luffy'den soğuyacağım bu gidişle :good:
Yav bırak ağa bu işleri :hhh: . Bi tanesi kılıcını çekmeden izo tarafından kılıcı alınır diğeri Zoro yanına çıkmış haberi olmaz bu adamlarda zerre kadar iş bitiricilik yok. Ağa luffy orada katakuriyi ayna dünyasına çekmese %100 yakalanacaklardı sen gelmiş bana zehir attı millet ölüyordu az kalsın diyorsun böyle saçmalık mı olur bide plot armora bağlamaya çalışman efsane yav çok basit bir şey marco aldı bu ikisini temiz dövdü yav. Bide patır kütür kolunu kesmişler :hhh: adamın ateşten yapılma kanadını neden kesmeye çalışırsın ?
Valla açık ve net katakuri burada olsaydı kınlar daha kaidoya varamadan indirilirdi. evet katakuri şekil adamı ama hakkını veriyor da ama king ile Queen şekil var icraat yok biri sabahtandır uçuyor diğeride tutturmuş bana kostümünü göster diye.
Bu senin karakterlerden soğumamış halin ise merak ediyorum soğuduktan sonra nasıl mesajlar atacaksın...
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık