Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sence zoronun dert yandığı şey ne? Kesebildiği zarar verebildiği birisine karşı ırkını bilmeden yenemeyeceğim diyor.
Spoilerda çıkan metinlere güvenmiyorum, o yüzden bunun üstünden yorum yapamam. Asıl bölüm gelince ne olduğunu anlarız. King'in ırkından gelen bildiğimiz tek özelliği ateşi kontrol edebiliyor olması. Zoro'nun gücü King'e yetmiyor şu an, bu bariz.
 
Ben onu bilmem, o sıralarda sitede değildim. Dediğin gibi bir durum varsa, bu onların kendi ayıbı. Düşman bile olsa hak edene hakkını vermek lazım.
Smoker Sanji suiti yok etti ama Zoro Enmayla kalıcı gibi bu konuda görüşlerin nelerdir, sence Zoroda sihirli kılıçlardan vazgeçmelimi?
 
Bir ihtimal king mekanik olabilir. Queen de kinge özenip kendisini mekanik yapmış. Redditte birileri kingden kanatını bumerang gibi atmasını bekliyor. Queen de oradan görüp kendini mi dönüştürdü acaba.
 
Kata’ya hileci derdi.Madem adamsın o zaman bas koka saldırımı bedeninlr karşıla diye. :)Kata bakardı Koca ananın Enma tepkisi gibi telaşa düşer geleni meyveyi boşaltıp boşa çıkarırdı.Yada o kadar paniklerdi ki gözlem kullanamazdı bu da olabilir.Ama Zoro en sonunda vurur.Vurduğunda da King gibi niye iplemiyor nasıl ırk bu muhabbeti olmaz.O anda K.O olur yada yaklaşır düşmeye.Her türlü öncekinden üstün bir sağ kol var karşısında Zoro’nun.Biraz zorlansın olsun o kadar yoksa eski Luffy’e fark koymuş olurdu zaten. :)
Emre bazen senin neyin kafasını yaşadığını merak ediyorum ha.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık