Kanjuro'nun oluşturduğu etkili demek ki. Baktım da " maskeli olanlar farklı seviyede." demiş.Zaman atlaması öncesi Lucci'yi bile etkilemez derdim ben aslında ama durum öyle değilmiş.
Kanjuro'nun oluşturduğu etkili demek ki. Baktım da " maskeli olanlar farklı seviyede." demiş.Zaman atlaması öncesi Lucci'yi bile etkilemez derdim ben aslında ama durum öyle değilmiş.
Bu adam filmde Sabo'yla kapışıyordu anlamadım ben de. Belki Brook karşı koyabilir bunlara.Kanjuro'nun oluşturduğu etkili demek ki. Baktım da " maskeli olanlar farklı seviyede." demiş.
Robin'i koruyabilecek birisine teslim etmesi lazım. Şuan için Brook olmaz.Bu adam filmde Sabo'yla kapışıyordu anlamadım ben de. Belki Brook karşı koyabilir bunlara.
Her şey tamam ama Heat gibi biri varken hepsinin dalmasına gerek var mıRobin'i koruyabilecek birisine teslim etmesi lazım. Şuan için Brook olmaz.
Eğer dediği şekilde farklı seviyelerse şuan dövüşü olmayan hasır şapkalarda yetmez yenmeye. Drake iyi bir duruş sergiler belki. Marco, Izo'nun ne yapacağı da belli değil. Keşke kalp korsanları ve kid korsanlarını da buralarda devreye soksa. Yeni dünyanın liderlerinden denilen 2 kaptanın tayfasını da göstermesi gerekiyor yani. Cplerinde dövüşü gerçekleşecekse boşta kalanların hepsi dalabilir.
Zoro artık Enma'yı kılıfta değil bu şekilde muhafaza etsin. Zaten daha aşağısı da kurtarmaz reisi. ?