Şaşırırım.Oradan nasıl bağlayacak ki ?@II. Invictus spoier düşse Luffy tek yemiş. Şaşırır mısın ?
Şaşırırım.Oradan nasıl bağlayacak ki ?@II. Invictus spoier düşse Luffy tek yemiş. Şaşırır mısın ?
Denizci olarak korsanların arasına sızdığını biliyorlar ve buna rağmen ona saldırıyorlar.Gerçek kimlik denilmesini tam anlayamadım ben. Neyi biliyorlarmış yani tam olarak.
Bölüm yorumları ile beraber bölüm yorumları geyik konusuda açılsın bence.CP0, Drake'in gerçek kimliğini bilmesine rağmen ona saldırıyor. Bu bağlamda KILIÇ biriminin devlet içinde devlet olmuş bir oluşum olması muhtemel. Bölümde böyle önemli bir detay varken Enma geyiklerinin yapılması üzücü.
Aokiji'nin ve Dragon'un ayak sesleri.Ortaya karışık devrim ve darbe geliyor.CP0, Drake'in gerçek kimliğini bilmesine rağmen ona saldırıyor. Bu bağlamda KILIÇ biriminin devlet içinde devlet olmuş bir oluşum olması muhtemel. Bölümde böyle önemli bir detay varken Enma geyiklerinin yapılması üzücü.
Drake'in iki yıl öncesinden Kaido'nun tayfasına girdiğini düşünürsek, muhtemelen bu birimi Sengoku kurmuştur. Rosinante de bu birime bağlı askerlerden biriydi muhtemelen. Dikkat edersen Drake, Rosinante'nin öldürüldüğü olayda Denizciler tarafından kurtarılıp Denizci oluyordu. Birimin diğer bir üyesi Garp'ın yetiştirdiği Koby. Bu bağlamda olaya bakarsak, Sakazuki dahil kimsenin bu birimin varlığından haberi olmayabilir. Hatta Kuzan'ın dediklerini göz önüne alırsak, o bile KILIÇ birimine bağlı olabilir. Ki kendisi Sengoku tarafından Filo Amiralliği için önerilmişti.Bu denizciler ile dünya hükümetinin arasını açacak bir olaya dönüşür mü merak ediyorum. Apo da CP0 ajanlarının resmini filan çekiyor, Denizcilerin üst birimi ile Hükümet arasında bir kavganın fitilini ateşleyebilir belki bu durum.
Bu birim direkt denizcilerin istihbarat örgütü/gizli birimi değil mi? Büyük ihtimalle Sakazuki biliyordur, hükümetten gizli iş çeviriyorlardır. En azından ben öyle tahmin ediyorum.Sakazuki dahil kimsenin bu birimin varlığından haberi olmayabilir
Bence de biliyordur, ama bilmiyorsa da şaşırmam.Bu birim direkt denizcilerin istihbarat örgütü/gizli birimi değil mi? Büyük ihtimalle Sakazuki biliyordur, hükümetten gizli iş çeviriyorlardır. En azından ben öyle tahmin ediyorum.