Amin.Luffy öldü galiba adamdan bir haber alamadik
Amin.Luffy öldü galiba adamdan bir haber alamadik
@II. Invictus spoier düşse Luffy tek yemiş. Şaşırır mısın ?Luffy, gene tek yemiş olabilir. Şaşırılacak bir şey değil.
Sürekli kullanım olayı en çok istediğim olaylardan biri… muazzam olurdu. Umarım olur…Aslında şu Zoro, hep asura formunda kalıp dövüşse efsane olur. Adam hep tek saldırılık kullanıyor. İnşallah seri sonunda asurası hep açık kalacak şekilde dövüşür.
Şu iki yoruma gümledim çok iyi skskskmss
Nasıl olsun? Yanında One Piece evreninin en güçlü varlığı (Enma) duruyor. Enma tek başına denize açılsa valla ödülü Roger'dan fazla olurdu reisin.Hatta artırıyorum Enma, Xebec'ten çok daha iyi tayfa kurardı.Unutmayın ki Zoro'ya hiçbir şey olmaz. ?
Gerçek kimlik denilmesini tam anlayamadım ben. Neyi biliyorlarmış yani tam olarak.CP0, Drake'in gerçek kimliğini bilmesine rağmen ona saldırıyor. Bu bağlamda KILIÇ biriminin devlet içinde devlet olmuş bir oluşum olması muhtemel. Bölümde böyle önemli bir detay varken Enma geyiklerinin yapılması üzücü.
Bu denizciler ile dünya hükümetinin arasını açacak bir olaya dönüşür mü merak ediyorum. Apo da CP0 ajanlarının resmini filan çekiyor, Denizcilerin üst birimi ile Hükümet arasında bir kavganın fitilini ateşleyebilir belki bu durum.CP0, Drake'in gerçek kimliğini bilmesine rağmen ona saldırıyor. Bu bağlamda KILIÇ biriminin devlet içinde devlet olmuş bir oluşum olması muhtemel. Bölümde böyle önemli bir detay varken Enma geyiklerinin yapılması üzücü.