Kılıç koklama ve diğer muhabbetler de farklı değil.Kucak mizahı da enma mizahı da okununca değil yapan kişilerin koskoca adamlar olduğunu hatırlayınca komik oluyor?

Kılıç koklama ve diğer muhabbetler de farklı değil.Kucak mizahı da enma mizahı da okununca değil yapan kişilerin koskoca adamlar olduğunu hatırlayınca komik oluyor?
Dalga geçmiştim ben zaten hepsine gülüyorum??Kılıç koklama ve diğer muhabbetler de farklı değil.O zaman kimse girmesin foruma belli bir yaş üstünden sonra.Ciddi değil kimse forum kültürünün canlı olduğu eski zamanlarda ciddiyet vardı.Şu an burasının Twitter gibi sosyal medyalara karşı dayanmasının sebebi bu tarz muhabbetler stres atıyor işte insanlar.
Bu espriyi de beğenmiyorum şahsen ama Enma mizahı çok daha bayıyor.sabah akşam kucak mizahı yapan adamlar
Korsan ittifakları daima ihanetle biter ama unutma.Law söylemişti değil mi ? xDİttifak haaaa.... seninle ittifak tehlikeli sularda bulunmak gibi.
Kabul saygı değer denek... ?
![]()
Fazla konuşulup tekrarlandı çok sıktı sanırım yasaklanma sebebi o.Yoksa kılıç koklama muhabbeti daha ne denir ingilizce terimler var işte ondan diyeyim anla seviyesi düşük bir muhabbet aslında.Neyse kapayalım konuyu.Dalga geçmiştim ben zaten hepsine gülüyorum??ama dediğim gibi aslında yazılanlardan dolayı değik yazan kişilerden dolayı komik
Hayır. Robin ve Kaido söyledi.Korsan ittifakları daima ihanetle biter ama unutma.Law söylemişti değil mi ? xD
Amiraller sakin ve karizmatik. Muhtemelen, malum şahıs gibi top gibi de yuvarlanmazlar ama unvanları ve çalıştıkları kurum itibar kaybettiği sürece gerisi önemsiz. Amiral dediğin de 657'ye tabi sonuçta.O sırada Kizaru:
![]()