Zorocu yapınca daha komik oluyormuş. xDEnma: Bu tayfada sadece Hasır şapkalı Luffy ve God Usopp yok… Ben bir gün dünyanın en güçlü kılıç ustası olacak kılıcım!!!
kaksksksksk
Zorocu yapınca daha komik oluyormuş. xDEnma: Bu tayfada sadece Hasır şapkalı Luffy ve God Usopp yok… Ben bir gün dünyanın en güçlü kılıç ustası olacak kılıcım!!!
kaksksksksk
Yapma kral yanarızEnma: Bu tayfada sadece Hasır şapkalı Luffy ve God Usopp yok… Ben bir gün dünyanın en güçlü kılıç ustası olacak kılıcım!!!
kaksksksksk
Ben çıkartırım.Kral hakiden beri Luffy ve Kaido sadece bir karede göründü nereden çıkardın normal dövüştüğünü ?
O zaman 1025 ve 1026 yeniden oku. Luffy anlık olarak vites 4e girip çıkabiliyor.Ben çıkartırım.
Zoro da Ashura atabiliyor acaba kaç kere atmıştır King'e?O zaman 1025 ve 1026 yeniden oku. Luffy anlık olarak vites 4e girip çıkabiliyor.
Eyv reyizZorocu yapınca daha komik oluyormuş. xD
Yanalım kral yanalım… sen yanmazsan ben yanmazsam… biz yanmazsak… Zoro’nun seviyesi nasıl çıkar aydınlığa…Yapma kral yanarız
İttifak haaaa.... seninle ittifak tehlikeli sularda bulunmak gibi.Devamını biliyorum. “ Ama fanlarını sevmiyorum çok abartıyorlar. “ Yüzyıllardır yapılan savunma ben Zoro’yu severim ama diye başlar.
Daha Enma ne yaptı ki bölüm çıksın dereyi görmeden paçayı sıvamayalım.
Sana yardım lazım.Arada üçlü paragraflar sıkıştırırsa çağır yardıma gelirim.
Gerçekten mi ? Bu mu yani ?Zoro da Ashura atabiliyor acaba kaç kere atmıştır King'e?