Keşke Kaido yerine,Enmaya sağ kolluk yapsaydım diyordur içinden.Ulan şimdi farkettim, King'in gözleri Enma üstünde.
Keşke Kaido yerine,Enmaya sağ kolluk yapsaydım diyordur içinden.Ulan şimdi farkettim, King'in gözleri Enma üstünde.
Enma muhabbeti deniliyor ama Oda bile bitirmiyor. Arc'ın başından beri hep Enma'ya odaklandı.Keşke Kaido yerine,Enmaya sağ kolluk yapsaydım diyordur içinden.
Ya Enma Zoro'yu kontrol ediyorsa?
Güldüm ama aslında üzdü. Ben kendi savaşımı verirken acıtasyon yapıyorsun dediklerinde anlatmaya çalıştığım buydu. Bir sürü Zorocu var, sen desteği kessen diğeri bulur kendisini burada. Ben tekim ve hiç çekilmiyor. Denendi tecrübeli. Hahahaha ?He ya valla. Sen bir de teksin bir sürü Zoro'cu da var en azından yoksa hiç çekilmicek.
Zaten King’i çok işlemedi. Belli ki şimdi dövüşte hakkını verecek King’in. Bence de Zoro, King’i indirecek anladığı an… ama tabi ilacın etkisinin geçmesini de unutmamak lazım zorlanacak illali. Bir de eğer Bizim ki kral hakiyi bilinçli kullanırsa ki kullanması lazım. O zaman ortalık karışır işteZoro berabere kalmaz. Kingin sırrını çözdü mü işini bitirecek. Kingin derisi aşılamıyor galiba ve ırkı ile ilgili olabilir. Bakalım altından ne çıkacak. Belki de king kendini kral haki kaplıyor ve zoro bunu bilmiyor. Irkından kaynaklandığını zannediyor olabilir. Bir de kingde dikenler çıkıyor. Bu dikenler de ırkla mı ilgili yoksa zoan ile mi ilgili belli değil. Gerçi bedeni özelmiş. O dikenler oradan da geliyor olabilir. Belki de zoronun kesmek istediği yerde king o dikenlerle savunma yapıyordur. Valla altından ne çıkacak belli değil. Zoro neden kingin sırrını çözmeye çalışıyor anlaşılmıyor. Katakuri gibi özel bir şey çıkacak belli ki. Katakuri geleceği görerek savunuyordu kendini. King de başka bir şeyle yapıyor anlaşılan.