Apo niye Cp0 ile dövüşsün ya, hiç mantıklı değil gerçi op okuyoruz sonuçta xD
Keyfi istemiştir belki Deli oğlanin?
Apo niye Cp0 ile dövüşsün ya, hiç mantıklı değil gerçi op okuyoruz sonuçta xD
Acaba kaça okutacak şu an raftelden çok merak ediyorum.Apoo be serideki bütün karakterler içinde en orijinal olanı.
Artık sen kralsın acıtasyona ihtiyacın yok bugüne bugün Law kan almış adam kasıla kasıla gezmek hakkın.Güldüm ama aslında üzdü. Ben kendi savaşımı verirken acıtasyon yapıyorsun dediklerinde anlatmaya çalıştığım buydu. Bir sürü Zorocu var, sen desteği kessen diğeri bulur kendisini burada. Ben tekim ve hiç çekilmiyor. Denendi tecrübeli. Hahahaha ?
Ben de bu tarz bölümlerde diğer karakterler için yapılanlarda eğleniyorum işte. Yoksa hiç mi hiç çekilmeyecek sjhsjhKami sabır versin reis üzdün
Valla haklısın adam kucaklanınca kucaklandı demememiz lazımdı xDEnma mizahını beğenmeyenler sabah akşam kucak mizahı yapan adamlar. Zorocular ne ile dalga geçtilerse onunla sınanmaya devam ediyorlar.
Ya bırak bu işleri Red.Bölümün adı "The Dear Sword of Oden".Ne deseler haklılar.Valla haklısın adam kucaklanınca kucaklandı demememiz lazımdı xD
Şimdi mesela Enma kendi başına gidip King'i kesmiş tabi laf yapmaları lazım
Modum şu tarz hahaha.Acaba kaça okutacak şu an raftelden çok merak ediyorum.
Artık sen kralsın acıtasyona ihtiyacın yok bugüne bugün Law kan almış adam kasıla kasıla gezmek hakkın.
Japonlara ulaşalım tayfa üyelerine yaptıkları gibi Apoo'nun da bronz heykelini diksinler.Apoo be serideki bütün karakterler içinde en orijinal olanı.