Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032: Oden’in Sevgili Kılıcı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    190
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zoronun işi zor diyenler bir kaç bölüm sonra zoro neymiş diyecek :) Zoro vs mr 1 savaşı gibi olacaktır ,muazzam bir vs bizi bekliyor sınırlar aşılacak:)
 
Bolum gayet güzeldi.Numaralardan birinin yamatoyabyardim etmesine sevindim.O tarafa Marco ve izoda gidiyor.Robin ve Brook ta otarafa gidiyorlar hepsi bir şekilde durdurmaya çalışacaktir yokai denen nesneyi.Ama muhtemelen durduran Marco olacaktır.Marconun alevi özeldi.Promoteus ile vs yaparken alev gücünü etkisiz hale getirmişti.Bundada öyle olacaktir.

Hyorinin ne ara adaya geldi.Gelmeyecegini söylemişti onu adaya getiren ne haftaya açıklanır umarım.Enma sıradan kılıçlardan farklı.Ve Wanoda onu kullanabilen muhtemelen de hayatta olan tek kişi Zoro.

Zoro elindeki gücü yani enmayi kral haki ile kaplayıp karartirsa kılıç bir kararlılığa varacak abuk subuk haki çekmiyecektir diye düşünüyorum. Belkide bölümün başlığı bize tüyo veriyordur.Enmayi daha iyi kullanmayi sagliyacak bilgiyi oden hiyoriye öğretti ve Zoronun işine yarayacak şekilde işler ilerleyecektir nasıl olacağı bende tam çözemedim ama mutlaka müziğin faydası olacaktır....


Zoronun gözü açılma durumu olacaksa bu tam sırası bence.Zoronun rakibi gerçekten çok güçlü bir seviyede.Dovusu daha fazla bu durumda ilerletemez.

Cp0 in rakipleri Drake ve Apoo oldu iyide oldu gibi güçleri denk gibi duruyor.Cp0 in Drake durumunu biliyor olmaları ve onu tehdit olarak görmeleri benim hoşuma gitmedi değil.Kutsal ejder köpekleri herzaman kendi çıkarlarını düşünen bencil adamlar olduğu ortaya çıktı gibi.Bu durumdan rahatsız olanlar var ki KİLIÇ ekibi kurulmus.Bahse varım Garp, Fujitora,Aokiji,Sengoku da işin içindedir.
Sabo da komutanlarla konuşurken donanma ile isimiz yok kutsal ejderler bizim asıl hedefimizdir demişti.Bu konunun nereye varacağını gösteriyor gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık