Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032: Oden’in Sevgili Kılıcı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    190
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apoo ve Drake'in CP0 ile savaşması ne alaka ki? Korsan olarak Apoo'nun ne çıkarı var, Sword üyesinin hükümetle atışmasının ne anlamı var? Saçma sapan bir hadise.

Yamato gibi güçlü bir karakteri oyalamak adına Kanjuro'yu müthiş güçlü göstermek zorunda kalmak doğru iş değil.

King'in kanatları belli ki elmas. Elmas bir nevi kömürdür ve yanarsa yüksek enerji elde edilebilir. King'in gücünün, hızının, dayanaklı olmasının sırrı bu bence. Zoro Elmas Kanatları kesebilirse King yavaşlar. Savaş bu şekilde çözüme kavuşur. Enma rol çalıp duruyor ne gerek vardı bu kılıca bilemedim. İnşallah Oden haki depoladı şimdi Zoro sen kullan demez beyni olan bir kılıç mübarek.

Hiyori 20 yılın intikamını alacak sanırım.
Eger Morgans’a satabilirse fotograflari Morgans da bunu odullendirecektir. Morgans’in baglantilarinin cok saglam oldugu belli bence, CP0 uyelerine bile rest cekecek politik gucu var. Belki Apoo’yu yeni Yeralti Dunyasi lordu ya da Joker’i yapar.
 
Her ne kadar Marco'yu King'den daha çok sevsem de Marco'nun King'i yenecek bir saldırı gücü var gibi durmuyor. Şu son durumuna baktığımızda bile hala iyilesmemiş olduğunu görüyoruz. Herifi sınırına getirmişler. Yani King getirmiş daha doğrusu. Çünkü Queen'in gördüğümüz kadarıyla Marco'ya zarar verecek ne bir saldırısı var ne de bir hızı, çevikliği var. Queen açık yaratmış King zımbalamıştır. Queen'in olayı zaten dayanıklılık. Yani Marco gibi elemental saldırıların işlemediği bir karaktere karşı sadece dayanıklılıktır.
King de Marco'yu sınıra getirecek bir saldırı gücü ve stamina gördün yani ? Marco'nun Wano'da girmediği aksiyon kalmadı, tek King'den dolayı Marco sınıra gelmiş gibi algı kasmaya gerek yok hocam.Kendin demişsin zaten Queen açık yarattı,King de zımbaladı diye.Bu adam öncesinde Linlin ile de uğraştı,alevlerini de kullandı tüm katta.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık