Evet onu hepimiz tanıyoruz, kendisine aramızda dövüş dahisi deriz inanılmaz taktikler yapıyor bütünü gücünü bir kerede boşaltmak gibiBütün gücünü bir anda kullanan birini tanıyorum
Evet onu hepimiz tanıyoruz, kendisine aramızda dövüş dahisi deriz inanılmaz taktikler yapıyor bütünü gücünü bir kerede boşaltmak gibiBütün gücünü bir anda kullanan birini tanıyorum
Ashura kullanmak başkasının elinde tabi çok haklısın xDSanki kendi elindeymiş gibi kullanıp kullanmamak ne garip insanlarsınız ya
Hayır Odanın elinde.Hani seriyi yazan çizen adam varya bilmem tanır mısın? Hani şurda ashura çizmek istese ne diyebilirsin? Yapabilirdi yani zoro en güçlü saldırısını bile kullandı işe yaramadı başka bir sorun var algısını yapıştırabilirdi Zoro ırkından dolayı bir yol arıyor dedirtebilirdi o zaman ne dicektin gerçi siz birşeyler bahane bulmaya alışkınsınız fark etmez sonuçtaAshura kullanmak başkasının elinde tabi çok haklısın xD
Evet Luffy de King Kong Gun kullanmadı Kaido'ya demek ki tüm gücünü kullanarak hiç yenilmemiş.Zoro daha Ashura bile yapmadı adamı çözmeye çalışıyor çünkü, buradan da görüldüğü gibi herkes bütün gücünü bir anda boşaltıp sonrasını şansa bırakmıyor.
Bahane bulacak bir şey yok dövüş devam ediyor ne olacağını göreceğiz.Hayır Odanın elinde.Hani seriyi yazan çizen adam varya bilmem tanır mısın? Hani şurda ashura çizmek istese ne diyebilirsin? Yapabilirdi yani zoro en güçlü saldırısını bile kullandı işe yaramadı başka bir sorun var algısını yapıştırabilirdi Zoro ırkından dolayı bir yol arıyor dedirtebilirdi o zaman ne dicektin gerçi siz birşeyler bahane bulmaya alışkınsınız fark etmez sonuçta
Zoro yenecek ne olacak başka king zoroyu elek etmeyecek herhaldeBahane bulacak bir şey yok dövüş devam ediyor ne olacağını göreceğiz.
Ben de tam anlamadım, ama "true adherence" derken, aslında bağlı olduğu başka bir şeyden bahsediyorlar gibi geldi.@Smoker Cp0 - Drake diyaloğu kafamı bulandırdı. Kim olduğunu biliyoruz derken Drake'in bir denizci olarak korsanların arasına sızmasından mı bahsediyorlar yoksa denizcilerin arasında bile gizli bir yapılanma olan Sword'a mensup oluşundan mı bahsediyorlar?
Apoo ilk seçenek olarak algıladı ama Cp0 hangisini kastetti emin değilim.