Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanjinin görünmezlik ne oldu acaba. Kesin judge, bir kere suiti giyince tüm özellikleri sanjiye verecek şekilde tasarlamıştır. Çünkü son bigmom vakasında gördük ki suite muhtaçlar. Bu yüzden oğullarını suitsiz de suitli gibi yapmalıydı. O yüzden suiti modifiye etti ve bir kere giyince suitin tüm güçleri zamanla karaktere geçiyor şekilde dizayn etti. Sanji artık normal bedeniyle de suitli gibi olacak. Ama kendisi bunun farkında değil. Ayrıca sanjinin görünmezlik isteğinin, duygularını kaybetmenin aşağısında kaldığını da anlamış olduk.
Kes traşı hasar kontrolü yapmayın, Zoro Enmayı Sanjinin suiti kırdığı gibi kırıp ben dansöz Oden gibi kıvırmam demedikçe gözümde değeri sıfırdır.
 
Haa bak iyi hatırlattın Enma'yla oraya Haoshoku'lu bir çizik atabilmişti değil mi? Sanji'ye o zaman çizik atabilirmiş.
Kendinle çelişmek ne güzel değil mi :) Ayrıca, gene gelip demişsin ki sol kol dandik kılıç mı kullanacak. O zaman bu mantıkla sol kol dandik silah mı kullanacak da demen lazım. Bu durumda zoronun tek slashta kestiği queenin silahının seviyesi ne? Kabul et adamın kılıcı alelade bir kılıçtı. Hiç bir özelliği yok. Gidip gelip ne diyorsun. Daha geçen sayı sanjiye ateş ettiler canı yandı. Sana göre demek ki, zoro bir mermi etkisi bile yapamaz. Ayrıca gene cehalet göstergesi yorumlar yaptın. Neymiş zoronun sadece isimli saldırıları güçlüymüş. Zoro isimsiz saldırı ile de çeliği kesebiliyor. Apooyu keserken düm düz saldırı ile kesti. İsim söylemeden şişi sonson mu yaptı yoksa? Bu seride saldırıya isim versen de vermesen de saldırının gücü değişmiyor. Değiştiğine dair tek bir örnek yok. Bak şişi sonson demeden apooyu indiriyor. Deseydi apoo ölecek miydi?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık