Smoothie fanı olacağım yakında.+1 ayrıca mangakaya Smothie yi çizmeyi unuttuğunuda söylesin.
Smoothie fanı olacağım yakında.+1 ayrıca mangakaya Smothie yi çizmeyi unuttuğunuda söylesin.
Yani sanjinin bedeni > Kaidonun bedeni mi?Sen bu seriyi çok uzun yıllar takip eden birisin ve sende biliyorsun ki Zoro'nun yalnızca isimli saldırıları güçlüdür. Diğer saldırıları da o kadar güçlü olacak olsa King'in kılıcını kırmış olması gerekirdi. Hatta King'in kendisini de kesmiş olması gerekirdi. Queen gibi 1.320 Milyar Beri'lik birinin kılıcının zayıf olması mümkün değil. O kılıcı öyle sert bir biçimde salladı ki kılıç o kadar fazla parçaya bölündü. Sanji'nin bedeni öyle sert bir halde ki normal kılıç saldırıları yapan biri kesik atamaz, ancak isimli saldırılarıyla Sanji'ye kesik atabilir o da pek mümkün değil çünkü koca ejderhayı ıskalayan biri Sanji'yi hayli hayli ıskalar. Ha ıskalamasa ne olur diye düşünelim birde, bu bedenin sertliği normal bir sertlik değil birde bunun üzerine koka basarsa Zoro'nun isimli saldırıları da pek işleyeceğini sanmıyorum en azından şu andaki Zoro, Sanji'yi kesecek kapasitede olmayabilir. İleride Ryou öğrenirse ya da Enma'yı kontrol edebilirse bir ihtimal kesebilir.
Zoro fanı arkadaşlar görmüyor musunuz yahu bu yorumu?Yazdım ama görülmek istenmemiş. Zoro sadece Enma'yı kara kılıç yaparsa King karşısında olay ki olay.
İyi ki kidd handikapla başlamış yoksa big mom’ın ömrü yetmezdi bu kadar süre dayanmaya.Big Mom p.up almış, önceden görmedik böyle bir formunu? Kid'in düşmanlarına p.up yağdırıyor.
Aynı muameleyi ben de yaşamıştım ama neyseBig Mom p.up almış, önceden görmedik böyle bir formunu? Kid'in düşmanlarına p.up yağdırıyor.
Japon sağlam patladı, adam olsa Kuran'ın şifrelerini çözmeye uğraşırdı zaten.@Montana 1031'de görünen "dâhi" kendisini kesmesini söylemek için Zoro'yu aramayı akıl eden Sanji miymiş şimdi? :/ Kılıç işlemiyor adama, Zoro nasıl öldürecekse.