Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen bu seriyi çok uzun yıllar takip eden birisin ve sende biliyorsun ki Zoro'nun yalnızca isimli saldırıları güçlüdür. Diğer saldırıları da o kadar güçlü olacak olsa King'in kılıcını kırmış olması gerekirdi. Hatta King'in kendisini de kesmiş olması gerekirdi. Queen gibi 1.320 Milyar Beri'lik birinin kılıcının zayıf olması mümkün değil. O kılıcı öyle sert bir biçimde salladı ki kılıç o kadar fazla parçaya bölündü. Sanji'nin bedeni öyle sert bir halde ki normal kılıç saldırıları yapan biri kesik atamaz, ancak isimli saldırılarıyla Sanji'ye kesik atabilir o da pek mümkün değil çünkü koca ejderhayı ıskalayan biri Sanji'yi hayli hayli ıskalar. Ha ıskalamasa ne olur diye düşünelim birde, bu bedenin sertliği normal bir sertlik değil birde bunun üzerine koka basarsa Zoro'nun isimli saldırıları da pek işleyeceğini sanmıyorum en azından şu andaki Zoro, Sanji'yi kesecek kapasitede olmayabilir. İleride Ryou öğrenirse ya da Enma'yı kontrol edebilirse bir ihtimal kesebilir.
Yani sanjinin bedeni > Kaidonun bedeni mi?
 
Sanji sana ilk defa kızdım. Wano'da koskoca iki imparatora savaş açmışsınız burada ailevi sorunların üzerinden ikileme düşüp kostümü kırman olacak iş değil. Senin daha duyarlı olman lazım. Burada savaşı kaybederseniz olacak olanlar başta Robin olmak üzere Yamato, Hiyori, Nami, Carrot, Wanda, O-Tama, O-Toko ve adını sayamadığım diğer bayanlar ve bütün dostlarının kelimeleri gidebilir.

Oda, senin kalemine tüküreyim sanki eşit güçte iki grup mu var ki Sanji'ye bu kadar handikap yüklüyorsun. Savaş bittikten sonra Sanji konusunda ne işleyeceksen işle.
 
Şeytan meyvesinin uyanışı, meyvenin doğasında olan bir şey değil mi yani? Ne demek hediye?
Yeni gizemimiz hayırlı olsun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık