Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emin ol Queen denilen vasıfsızın salladığı kılıç ile Zoro’nun salladığı kılıç aynı olmaz reyiz. Sanji ölür gider yani… ki adam Zoro’yu arayıp istek vermiş… Son bir şarkı istemiş… :d
Sen bu seriyi çok uzun yıllar takip eden birisin ve sende biliyorsun ki Zoro'nun yalnızca isimli saldırıları güçlüdür. Diğer saldırıları da o kadar güçlü olacak olsa King'in kılıcını kırmış olması gerekirdi. Hatta King'in kendisini de kesmiş olması gerekirdi. Queen gibi 1.320 Milyar Beri'lik birinin kılıcının zayıf olması mümkün değil. O kılıcı öyle sert bir biçimde salladı ki kılıç o kadar fazla parçaya bölündü. Sanji'nin bedeni öyle sert bir halde ki normal kılıç saldırıları yapan biri kesik atamaz, ancak isimli saldırılarıyla Sanji'ye kesik atabilir o da pek mümkün değil çünkü koca ejderhayı ıskalayan biri Sanji'yi hayli hayli ıskalar. Ha ıskalamasa ne olur diye düşünelim birde, bu bedenin sertliği normal bir sertlik değil birde bunun üzerine koka basarsa Zoro'nun isimli saldırıları da pek işleyeceğini sanmıyorum en azından şu andaki Zoro, Sanji'yi kesecek kapasitede olmayabilir. İleride Ryou öğrenirse ya da Enma'yı kontrol edebilirse bir ihtimal kesebilir.
 
Abi kafayı yememek elde değil. Arc Zoro nun arcı olmalıydı başından sonuna kadar. Ama Oda Sanji nin kendini bulduğu arc yapmaya karar verdi arcı.
Whole Cake ten beri Sanji manita yapabilecek mi, ailesiyle hesaplaşabilecek mi, güçlerini kullanabilecek mi, güçlenebilecek mi cart curt adamın derdi bitmiyor
Gözyaşların sanki Gazoz gibi geliyor. :D
 
Zoro Sanji'ye öldürmek maksatlı çalışıyormuş ama yeniliyormuş

-----------

Banlanan Üye: Densestsu no Samurai
Ban Süresi: 6 ay
Ban Sebebi: Kendi İsteği


Banlanan Üye: Red Teror
Ban Süresi: 6 ay
Ban Sebebi: Kendi İsteği


Böyle gider....
Kahkaha attı evde :D Arada bir yerde küçük Zorocular olur 8. kuraldan :D
 
Drake, Apoo'nun teklifini reddetmiş sanırım Drake, Yamato'ya yardım edecek. CP0'nun eksik adamının Who's Who'nun yaşayıp yaşamadığını kontrol etmeye gittiğini düşünüyorum yavaştan onlarda aksiyona katılmaya başladı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık