Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
931 de ilk kez red suiti giyen sanji 1031 de tam 100 bölüm sonra suiti yok etti oda cidden böyle sacma sebeblerden dolayı hikayeyi uzatıyor.
 
Abi kafayı yememek elde değil. Arc Zoro nun arcı olmalıydı başından sonuna kadar. Ama Oda Sanji nin kendini bulduğu arc yapmaya karar verdi arcı.
Whole Cake ten beri Sanji manita yapabilecek mi, ailesiyle hesaplaşabilecek mi, güçlerini kullanabilecek mi, güçlenebilecek mi cart curt adamın derdi bitmiyor
Oda arclarda kaydırma yapmış.
 
Zoro enmayı karartırsa Oden < Zoro diyebiliriz. Kaido ile Oden denk olduğuna göre Luffy ile de Zoro denk diyebiliriz.
Zoro> Oden diyemeyiz. Çünkü kılıcın kararması için gördüğümüz kadarıyla uzun yıllar kullanılması lazım ve belli bir süreden sonra kararma gerçekleşiyor. Aksi halde wb, roger, shanks, ray da kılıcını karartırdı. Enma'nın kararmasında büyük pay Oden'in. Zoro zaten kararmaya yakınken aldı kılıcı. Onun elindeyken kararacaktır. Biz ancak Zoro, Wadoyu karartırsa net bir şey diyebiliriz. Oden, kararmamış enma ile kaido ile kafa kafaya dövüşebilecek güçte birisi. Bunu da kaido söylüyor. Araya çocuk girmese bugün kaido ölmüştü belki de. Oden bildiğin yonkou seviyesi bir adam. Zoro onu mihawkı geçtiğinde geçecektir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık