Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayatında ilk defa hasar alma olayı aşırı saçma olmuş.Sonuçta çok güçlü kaç kişiyle dövüşmüş yenilme demiyoruz ama hiçmi hasar almamış.Mantık limanından yine son sürat uzaklaşmaya devam ediyor Oda.
 
Acaba Kidin ve Lawın o kıytırık saldırarının Bigmomı alacağını hakkaten düşünen oldumu? :bilmem:
İşin güzel noktası Kid ve Law'ın saldırıları anca adam akıllı hasar vermeye başlamış gibi gözüküyor. Çatıdaki 5v2'nin bazı kısımları Kaido için masaj olmuş. Zaten çok ağır tepki alan saldırılar belli. Luffy'nin saldırılara Kaido olsun Big Mom olsun baya tepki verdi. Kid Luffy'nin Kong Gatling'ine ruhunu bırakmıştı zaten. Enma'nın kaçan saldırısına tepki verildi. Zoro'nun Ashurasına da Law şaşırdı. Kaido jilet yarası tepkisi verdi. Kaido bir de birazcık Yamato'dan hasar aldı.

Evet Luffy yenerse 1v1 yendi derim.:D
 
Gizem reis çözmüş, Luffy çoktan uyanış açmış.
1014'ün başında Kaidou Gomu Gomu diye başlayıp devam edememiştin diyor Luffy'nin düşmesinden bahsederken o yüzden uyanışa bağlanırsa şaşırmam. Şahsi fikrime göre bu Arc Silahlanma ve Fatihin hakisi yeterli power up lardı uyanış bir sonraki Arc gelir gibi geliyor yine de Law ve Kid açmışken Luffy'de uyanış aşarsa çok da sorgulanacak bir durum olmaz dediğim gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık