Shanks.Aynen sanki adaya birisi ayak basıcakta act bitecek gibi bir hava vardı son bölümde
Shanks.Aynen sanki adaya birisi ayak basıcakta act bitecek gibi bir hava vardı son bölümde
Kizaru geliyor artık. Yanında da Ryokugyu.Aynen sanki adaya birisi ayak basıcakta act bitecek gibi bir hava vardı son bölümde
Gelse iyi olur bu lastiğin yolu yol değil.Shanks.
At fava bekle konusunda Ryokugyu gelecek demiştim.Kizaru'yla birlikte gelirse havalara uçarımKizaru geliyor artık. Yanında da Ryokugyu.
Fazla güzel tahmin yapmışsın.Kaido düşer, Fukurokuju düşmez ben sana diyeyim.Fuku düşer. Luffy Kaido'ya yeni gear ya da uyanış kullanır. Onigashima başkente düşer. Hükümetin gemisinde Vega'nın yeni silahlarını görürüz. Sonra Vega'nın silüeti görünür ve perde kapanır.
Dimi?Aynen sanki adaya birisi ayak basıcakta act bitecek gibi bir hava vardı son bölümde
Kral hakiyle bayılmıştır o hasar olarak görülmüyor. Garp ile Roger kral hakileri birleştirip göndermiştir. Kaido ve Big Mom direk bayılmışlardır. Uyandıklarında ne oldu bilmiyordurlar. WB birleşik kral hakisinden zorla kurtulmuş nefes nefesedir. Rocks ise kenardan gülüyordur.Ulan hani 4v2 olmuştu, o sıra da tatlı dille ikna etmişlerse demek xD
Muhbbeti ben başlatmadım ki ukde kalsın ama buraya yetiştiğine göre hemen canını sıkmayı başarmışımKral hakiyle bayılmıştır o hasar olarak görülmüyor. Garp ile Roger kral hakileri birleştirip göndermiştir. Kaido ve Big Mom direk bayılmışlardır. Uyandıklarında ne oldu bilmiyordurlar. WB birleşik kral hakisinden zorla kurtulmuş nefes nefesedir. Rocks ise kenardan gülüyordur.
Yalnız o 4v2 içinde uhde kalmış.
Niye canım sıkılsın ahaha. Ukte miydi ahaha uhde değil miydi?Muhbbeti ben başlatmadım ki ukte kalsın ama buraya yetiştiğine göre hemen canını sıkmayı başarmışım
Gözlerim de görmüyor artıkNiye canım sıkılsın ahaha. Ukte miydi ahaha uhde değil miydi?
Wano arcı neyki zirvesi ne olsun zatenWano arkının zirvesi derken bundan bahsediyormuş demek editör.