Dövüşmüş ama hasar almamış deniyor.Spoiler fake'dir, kimse Garp'la dövüşüp hasarsız ayrılamaz.Dövüşerek güçlenilir diyor güçlülere bakıyorsun hayatların da dokunan yok.
Adam kendi söylettiği şeyleri kendisi çürütüyor.
Dövüşmüş ama hasar almamış deniyor.Spoiler fake'dir, kimse Garp'la dövüşüp hasarsız ayrılamaz.Dövüşerek güçlenilir diyor güçlülere bakıyorsun hayatların da dokunan yok.
Adam kendi söylettiği şeyleri kendisi çürütüyor.
O cehpanelik patlarsa başkenttekiler ölür gibi bir şey denmiyor muydu? Onigashima'nın büyük kısmının gümlemesi lazım öyle bir patlama olursa.Bu bölüm de veya sonrasında olur tam emin değilim ama cephanelik patlarsa eğer apoo ya da cp-0 oraya yakınken patlar tayfanın işine yarar. Oda hep yapıyor böyle şeyleri çünkü.
Attığın dünkü gif de Redon bayağı bir dolduruşa getirdi halbuki nasıl sıfır beklenti içindesin?0 beklentim var bu bölümle ilgili.
Uyanış işte.Luffy'ye 1 tane daha p.up gelecek demektir bu.Kid ile Luffy aynı sayıda p.up almaz çünkü.
Yamato cephaneliğin bir kısmını boşaltır git gel yaparak. İş görecek kadar kısmı yamato orada değilken patlar.O cehpanelik patlarsa başkenttekiler ölür gibi bir şey denmiyor muydu? Onigashima'nın büyük kısmının gümlemesi lazım öyle bir patlama olursa.
Ben Kizaru ile dövüştüm hız bana işlemez diyen Fuku’ya Hiraishin şov yapar.Raizo’dan bi rasengan bekliyorum.
Bu kralın bölümde olma ihtimli az'sa beklenti her zaman 0'dirAttığın dünkü gif de Redon bayağı bir dolduruşa getirdi halbuki nasıl sıfır beklenti içindesin?