MW'den beklemezdim. Bir fake spoiler çizip şekerle kandıracağım kıvama gelmiş, Dof fanına yakışmadı.Bu ilk paylaşılan tahmini senaryonun spoiler sanılması asla bitmeyecek gibi.
MW'den beklemezdim. Bir fake spoiler çizip şekerle kandıracağım kıvama gelmiş, Dof fanına yakışmadı.Bu ilk paylaşılan tahmini senaryonun spoiler sanılması asla bitmeyecek gibi.
Doğrudur bence spoiler.Karmel anadan değil birinin normal şartlarda kan akıtmasından bahsediyordur.Bence topladığı ruh vergileri onu böyle dayanıklı yapıyor.MW'den beklemezdim. Bir fake spoiler çizip şekerle kandıracağım kıvama gelmiş, Dof fanına yakışmadı.
Şunu çiz o zaman: Dof Wano'ya geliyormuş. Kaido'yla Luffy'nin kral hakisi çarpışması sırasında bayılıyormuş. xDMW'den beklemezdim. Bir fake spoiler çizip şekerle kandıracağım kıvama gelmiş, Dof fanına yakışmadı.
Doğruysa, spolier doğru olmaz ki adamın tahmini doğru olur. Kim yazdıysa artık.Doğrudur bence spoiler.Karmel anadan değil birinin normal şartlarda kan akıtmasından bahsediyordur.Bence topladığı ruh vergileri onu böyle dayanıklı yapıyor.
Yav kadın zaten kafasına darbe almış o belli sürekli Kemal Sunal filmlerinde ki gibi iki de bir düşüp kalkmaya Chopper'ı babası veya eniştesi falan sanıyor temsili Mom 5:50 sonrası.Demek Kaido gibi Garp'ın yumruğunu yeyip hafızasını kaybetmiş
Nepalli arkadaş güzel yazıyordu. Gerçi bu adamın tutturdukları da oldu sanırım ama gerçek spoiler gibi ciddiye alıp Oda'ya kızıyorlar. Acele etmeyin, bekleyin. Bölüm bir çıksın sonra hep beraber kızarız zaten. xDGazımızı almak için böyle erkenden tahminler çıkıyor ama gerçek spoiler gelince hiç alakası olmadığını görüyoruz. Ciddiye almamak lazım bu tahminleri.
Oda'ya kızmak için spoilere gerek mi var ?Nepalli arkadaş güzel yazıyordu. Gerçi bu adamın tutturdukları da oldu sanırım ama gerçek spoiler gibi ciddiye alıp Oda'ya kızıyorlar. Acele etmeyin, bekleyin. Bölüm bir çıksın sonra hep beraber kızarız zaten. xD