Böyle bir şey gerçekten var mı ?Abi Luffy 2 gün eğitim ile Kaido ile savaşıyor saçmalığa bek kekW
Kid & Law vs Mom
" She is really angry because she took damage first time in her life." hahhhhhhahhahahah
Böyle bir şey gerçekten var mı ?Abi Luffy 2 gün eğitim ile Kaido ile savaşıyor saçmalığa bek kekW
Kid & Law vs Mom
" She is really angry because she took damage first time in her life." hahhhhhhahhahahah
Gomu gomu no raimei hakke yer bizim salakLuffy var. Uyanış geliyor. Kaido'yu lastiğe çevirecek.
Kesinleşti Roger hamile diye dokunmamış Wb bacısı diye Shanks hükümetten emir almış.Abi Luffy 2 gün eğitim ile Kaido ile savaşıyor saçmalığa bek kekW
Kid & Law vs Mom
Ulan hani 4v2 olmuştu, o sıra da tatlı dille ikna etmişlerse demek xDKesinleşti Roger hamile diye dokunmamış Wb bacısı diye Shanks hükümetten emir almış.
O zamanlar da cazibesini kullanmış Hancock gibi Garp’ın gözleri kalp olmuş.Ulan hani 4v2 olmuştu, o sıra da tatlı dille ikna etmişlerse demek xD
Kadın bildiğin alzheimer başka açıklaması yok Bege ne anlatmıştı bize bir kere onun canın yandığını gördük dizi kanadı hebele hübele ilk defa canı yandıysa Bege nasıl görüyor yani ya görüyordu ya bir yerden işitiyordu o bölüme bir daha bakmak lazım.Ulan hani 4v2 olmuştu, o sıra da tatlı dille ikna etmişlerse demek xD
Demek Kaido gibi Garp'ın yumruğunu yeyip hafızasını kaybetmişKadın bildiğin alzheimer başka açıklaması yok Bege ne anlatmıştı bize bir kere onun canın yandığını gördük dizi kanadı hebele hübele ilk defa canı yandıysa Bege nasıl görüyor.