Ula Sanji fanları da çekilmiyormuş yahu.Katakuri mal oldu, nasıl ağzı açık kaldı orada ama atkıdan dolayı görünmüyor.Dikkatli bakarsan farkedersin. ?
Ula Sanji fanları da çekilmiyormuş yahu.Katakuri mal oldu, nasıl ağzı açık kaldı orada ama atkıdan dolayı görünmüyor.Dikkatli bakarsan farkedersin. ?
Doğru diyorsun, sormuştu o zamanlar. En büyük amacı bu oldu artık diyebilir miyiz?Rosa'da belli etti zaten öğrenmek istediğini. Ben bunu çok söyledim ama dinleyen nerede............. Cora-san ona D.'den bahsettiğinden beri aklı bunda
Yani öyle görünüyor. Söz verdi Cora-san'a öğreneceğim diye.Doğru diyorsun, sormuştu o zamanlar. En büyük amacı bu oldu artık diyebilir miyiz?
infp ne laSanji buram buram infp kokmuyor mu?
16 kişilik tipinden biri.infp ne la
anladım burç gibi bişi yani16 kişilik tipinden biri.
Uh... Burç gibi obsesif olan insanlar var da temeli Carl Jung'un bilişsel fonksiyonlarına dayalı. Neyse konuyu çok dağıtmayayım, bir ara merak edersen kapım hep açıkanladım burç gibi bişi yani
Kimse not almasın sende bu yorumu sil lütfen.Büyük savaşta kesinlikle germa’da yardıma gelecek ve sanji o zaman o kostümü giyecek ! Not alın
Belki Usopp ve Franky kostümden etkilenip Sanji'ye özel bir kostüm yaparlar. Tek özelliği meme ucu lazeri olurBüyük savaşta kesinlikle germa’da yardıma gelecek ve sanji o zaman o kostümü giyecek ! Not alın