Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnş big mom inerde dünya bir asalaktan kurtulur. Kendine bile hayri olmayan ne yaptiği ne yapicaği nede ne yapmak istediğiyle kimsenin ilgilenmediği totolandta tottoşland diye dolaşırken birden wanoda kid ve lawla savaşa giriştim neden çünkü yapabiliyorum isimli eserle karşimiza gelen oda vardir bi bildiğin...
 
Anaaaa kadına çok pis vurmuşlar.BM yide savaşta kanatırlarken gördük kid ve lawı patates eder mi bilmem ama görüntü o ki burdan çıkamayacak gibi duruyor.
 
Neyse bölümde Zoro var. Bu arada lawın saldırısı iyi. Sanırım kılıç kesmiyor. İğne gibi zararsız giriyor şok dalgası ile içeriden hasar verdi. Ama gördük ki o da bigmoma yetmedi. Üstüne kid, mıknatıs yaptı bigmomı tüm herşeyi çekti. İyi de bigmoma o demirler çarpsa ne olur çarpmasa ne olur. Kadın demirden daha sert. En fazla hareket etme kabiliyetini azaltırsın o da geçici. Sonuçta artık hep mıknatıs değildir herhalde. Öyle ise güç dehşet. Ama sınırlıdır diye düşünüyorum. Bir süre sonra mıknatıs etkisi geçecektir.

Tekrar baktım da lawın saldırısında ağzından kan geliyor ama sonra bigmoma gene ters ters bakıyor lawa. Bana mısın demedi kadın.
 
Luffy uyanış açıyor hayırlı olsun.
kidin uyanışı çok etkili gelmedi bana. Meyvesi şimdi adam akıllı bir hale büründü.
lawun çok iyi bir meyvesi vardı şimdi daha da mükemmelleşti. Biraz kondisyon kasması lazı lawun, adam hiç çalışmıyor bir de doktor olacak.
 
Kidin aslında uyanışı çöp. Bigmom kendine full koka bassa veya kral haki kaplasa kendini o demirler ne yapacak ki? Luffy kendine koka basıp crackerin hakili kılıcını durduruyordu. Kidin demirlerinde haki bile yok. Üstelik kid bunu bir hadi bilemedin 2 kere kullansın. Tüm enerjisi gidiyor. Ne biçim power up. Yüksek haki karşısında ne önemi var? Luffy balık adam adasında demir kalkana koka basıp kafa atıyordu :D Hapishanede demir kütleyi yumrukluyordu :D biri bana anlatsın bu kidin power upının yüksek hakili kişilere ne yapacağı var?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık