Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadarını ben de beklemiyordum, sürpriz oldu. 2 yeni teknik ve uyanış mı, bir ohaaa çaktım kendime. 2 karaktere birden aynı güçle öne çıkardığı nerede görülmüş. Hele Luffy'nin daha kullanmadığı bir gücü aynı tarafta olanların kullandığı nerede görülmüş. Şaşırtıcı bölüm. sjhsjh Daha yeni yeni konuştuk senle. Üzerine bu ilaç gibi geldi. Teşekkür ediyorum. ?
Ben demedim mi bu adamlar as elemanlardan diye. :gamyon:Z savaşçıları dersem anlarlar Luffy’nin cengaverleri bunlar güç basacak sürekli.Neyse gidip biraz Doflamingo öveyim bu bilgiyle.:hhh:
 
Mantık hatası yok mu ? Adam ölmüş çizimi hala ortalarda geziyor. Kaybolması lazım ya da ölmedi gene çıkacak bir yerden.
"Mantık hatası" kavramını kullanmak için daha uygun yerler var, burası çerez. Büyük ihtimalle ölmemiştir zaten. Hatta senaryo şöyle ilerleyebilir. Oroçi ölür mü ölmez mi bilemem ama ortalıktan kaybolur, aslında kanjuro da ölmeden önce kendini bir çizime mürekkep olarak dökmüştür, daha sonra kendini çizip tekrar hayata döner. Oroçi ortalıkta olmayınca, görevimi yerine getirdim diyip. Kınlara katılır.
 
Luffy aynı arc 2 tane power up almışken (içten patlamalı zırhlanma hakisi ve gelişmiş fatih hakisi) Law ve Kid de boş duramazdı zaten.

Umarım bölümün içinde meyvelerin uyanış anını görürüz (gelecekte Luffy de muhtemelen uyandıracağı için), off-panel olarak uyandırdılar demezler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık