Koca ana o metallere ruh yedirip kidin içinden geçmezse ben de bir şey bilmiyorum. Kid sonra ne yapacak? Nasıl kontrol edecek o metalleri?
Minklere nasıl hayvan olunur gösterecek şimdi.Peros ve Katakuri ile birlikte tayfanın en işe yarar adamı.
Ben fanı değilim de sevmiştim tarzını. Anlamadığım bunu neden çizmiş Oda. Karşısındaki Mink baltayı ona doğru tutmuş gibi duruyor. Acaba Mom korsanları mı geldi adaya ama gelseler Oda kesin şekilli şukullu çizerdi bunları.Aha benim gibi bir Randolf fanı daha. Linlin'den sonraki favori Wholecake karakterimdi be. Crane de gelmiş midir acaba?
Bence kendini mıknatısa çevirdi... Yoksa neden Law'dan yardım alsın ki ?Mr 2 Bon Kurei meyvesinin işe yaraması için dokunması gerekiyordu
Yanlış mı gördüm acaba Kid'de karşısındaki kişiyi mıknatısa çevirmek için dokunması gerekiyor galiba (bu biraz sıkıntılı bir durum)
E bu da biraz garip değil mi, mıknatıs neredeyse çekilen şey onu takip eder, Kid mıknatıssa her türlü demir yığınlarının kendisini takip etmesi gerekirdiBence kendini mıknatısa çevirdi... Yoksa neden Law'dan yardım alsın ki ?
Bu manyetizmanin onigashimadaki bombaları çekme ihtimali var mıdır sence?Kid ve Law'un dediklerine göre kullandıkları bu teknikler tek seferlik, tekniklerin harcadığı enerji çok fazla olduğundan ölüm kalım durumu hariç kullanmamak lazım. Koca Ana yenilmediyse, geçmiş olsun.