Olamaz. Fujinin meyvesi herşeyi çekip itiyor manupule ediyor. İnsanları bile. Kid sadece metalleri. Kidin uyanışlı hali bile standart fuji meyvesi etmiyor. Fuji resmen kidin hiyerarşik üst meyvesine sahip denebilir. Muhtemelen ileride onaylanır. Bu arada kidin meyvesi logialar karşısında resmen çöp. Kizaruyu mıknatıs yapsan ne olur. Tüm saldırıların haki eklemediğin sürece içinden geçip gidecek. Ayrıca hızlı karakterler o demirlerden kaçabilirler bence. Mesela luffy g4 ile anlık yer değiştiriyor denebilir. O demirler luffyi yakalayana kadar ohoo. Veya law. Çat diye ışınlanıyor. Veya tüm demirleri bir anda adanın öbür ucuna ışınlayabilir. Valla kidin uyanışı çöp. Temas etmediği demire haki de ekleyemez. Full koka basan birisine ne yapabilir? Bence bigmom hasar almadan çıkacak. Adam kaidoya o kadar press yaptı bana mısın demedi.Kid,Fujitora olma yolunda ilerliyor.
Peros ve Katakuri ile birlikte tayfanın en işe yarar adamı.Adamım Randolph gelmiş Wano'ya. Big Mom'ı kurtaracak adam.
Evet ve bu Fuji'nin meyvesi kısıtlanmış hali. Yüksek ihtimal dengesiz olmasın diye Oda meyveyi kılıca yedirmiş. Eğer direk meyveyi yemiş olsaydı bence aşırı dengesiz bir güç olurdu yerçekimi meyvesi.Olamaz. Fujinin meyvesi herşeyi çekip itiyor manupule ediyor. İnsanları bile. Kid sadece metalleri. Kidin uyanışlı hali bile standart fuji meyvesi etmiyor. Fuji resmen kidin hiyerarşik üst meyvesine sahip denebilir. Muhtemelen ileride onaylanır. Bu arada kidin meyvesi logialar karşısında resmen çöp. Kizaruyu mıknatıs yapsan ne olur. Tüm saldırıların haki eklemediğin sürece içinden geçip gidecek. Ayrıca hızlı karakterler o demirlerden kaçabilirler bence. Mesela luffy g4 ile anlık yer değiştiriyor denebilir. O demirler luffyi yakalayana kadar ohoo. Veya law. Çat diye ışınlanıyor. Veya tüm demirleri bir anda adanın öbür ucuna ışınlayabilir. Valla kidin uyanışı çöp. Temas etmediği demire haki de ekleyemez. Full koka basan birisine ne yapabilir? Bence bigmom hasar almadan çıkacak. Adam kaidoya o kadar press yaptı bana mısın demedi.
Fujitora'nın meyvesini yemesi geçen senelerde onaylanmıştı diye biliyorum. Kartlarda olmalı.Evet ve bu Fuji'nin meyvesi kısıtlanmış hali. Yüksek ihtimal dengesiz olmasın diye Oda meyveyi kılıca yedirmiş. Eğer direk meyveyi yemiş olsaydı bence aşırı dengesiz bir güç olurdu yerçekimi meyvesi.