O kadar geniş bir alanı etkileyeceğini sanmıyorum.Bu manyetizmanin onigashimadaki bombaları çekme ihtimali var mıdır sence?
O kadar geniş bir alanı etkileyeceğini sanmıyorum.Bu manyetizmanin onigashimadaki bombaları çekme ihtimali var mıdır sence?
Yeni veletler bile uyanış açıyorsa Kaido ve Big Mom hayli hayli açar. Ben Kid ve Law'ın tükeneceğini düşünüyorum. Başka bir şey olacak bir şekilde Big Mom oradan gitmek zorunda olacak.Kral hakiyi şelale gibi akıtıyor kadın daha kullanmadı,envai çesit elementel saldırıları var kullanmadı,meyve uyanışı da olabilir.
Koca ana daha bir şey göstermedi.
İçine oturaydı keşkeÇizimleri falan iyi gerçekten de bölüm akıcı olmuş. Sıkıcı ve dandik bölümlerden değildi. Tek sıkıntı uyanış konusunda çok içime oturmadı bazı şeyler ama neyse bakalım.
Room kısıtlı bir menzil için geçerliydi. Kroom'da menzil yok, saldırısına eklemesi yeterli. Bir de ekstra olarak rakibin içine saldırıyor direkt olarakLawin uyanışında farkeden ne oldu ? Anlayan biri anlatabilir mi?
Ben baktığımda tek fark eskiden yonkouya isletemedigi tekniğin işlemesi yani farklı bir güç veya teknik yok gibi