Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030: Her Şeyin Geçiciliği

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 95 37.4%
  • Orta

    Kullanılan: 70 27.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 89 35.0%

  • Kullanılan toplam oy
    254
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kral hakiyi şelale gibi akıtıyor kadın daha kullanmadı,envai çesit elementel saldırıları var kullanmadı,meyve uyanışı da olabilir.

Koca ana daha bir şey göstermedi.
Yeni veletler bile uyanış açıyorsa Kaido ve Big Mom hayli hayli açar. Ben Kid ve Law'ın tükeneceğini düşünüyorum. Başka bir şey olacak bir şekilde Big Mom oradan gitmek zorunda olacak.
 
Bigmom iki demirle ölecek birisi değil. Yenilmesi için o demirler arasında kairoseki olmalı. Yoksa mümkün değil. Şuan bizim ikilinin enerjisi yok denecek kadar az. Zoro gibi son vuruşlarını yaptılar. Bigmom kaido gibi değil. Karı bunları çiğ çip yer.
 
Numbers üyelerinden hiçbir beklentim yok ve seriye bir şey katacaklarını düşünmüyorum. Oda'nın canı tuhaf devler çizmek istemiş ve çizmiş gibi duruyor ama oturan iki dev bana Dorry ve Brogy'yi hatırlattı.

Bu arada, kıtlık dönemlerinde insanlar birbirlerini yermiş ve yenilen insanlara ne olduğunu açıklamak için de ormandan çıkıp gelen devasa yaratıklar kaçırıp yedi derlermiş. Dev efsanesinin bu sebepten ötürü yaratıldığı düşünülüyor ve Küçük Bahçe'de, Broggy'nin mağarasında insan kemikleri vardı. Ortamlarda satmalık bilgi.
 
Son düzenleme:
Bölüm güzel bence baya beğendim ben. Teknikler falan hoş olmuş. Numberslarada baya özenmiş bu seferi niyeyse bir işe yarıcaklar kesin. Zoro Luffy Sanji panellerinde Zoro ve Sanji savunmadayken Luffyi saldırı hazırlığında çizmiş. :a:

Zaten BM iki saldırı yiyip yenilcekse okumaya gerek yok artık seriyi. One Piece nedir diye bakar geçerim ya.
 
Çizimleri falan iyi gerçekten de bölüm akıcı olmuş. Sıkıcı ve dandik bölümlerden değildi. Tek sıkıntı uyanış konusunda çok içime oturmadı bazı şeyler ama neyse bakalım.
 
Lawin uyanışında farkeden ne oldu ? Anlayan biri anlatabilir mi?

Ben baktığımda tek fark eskiden yonkouya isletemedigi tekniğin işlemesi yani farklı bir güç veya teknik yok gibi
 

Üye silindi 7459

Lawin uyanışında farkeden ne oldu ? Anlayan biri anlatabilir mi?

Ben baktığımda tek fark eskiden yonkouya isletemedigi tekniğin işlemesi yani farklı bir güç veya teknik yok gibi
Room kısıtlı bir menzil için geçerliydi. Kroom'da menzil yok, saldırısına eklemesi yeterli. Bir de ekstra olarak rakibin içine saldırıyor direkt olarak
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık