Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030: Her Şeyin Geçiciliği

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 95 37.4%
  • Orta

    Kullanılan: 70 27.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 89 35.0%

  • Kullanılan toplam oy
    254
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında bölümler fena değilde haftada 1 yayınlandığından kimseyi tatmin edemiyor en azından beni tatmin etmiyor. Orochi de gebermedi gitti .Nasıl bir meyve ki ölmüyor garip bir durum. Keza bir ressam Kanjuro da bu 3. Ölüşü :hhh:.

Big Mom a gelince ...inanılmaz teknikleri var .Bu aldığı darbeler onu sadece oyalar. Uyanış dövüşü yenmeyi garantilemiyor bunu Kata ve Doffy de tecrübe ettik . Sadece dövüşü uzatıyor .Big Mom uyanış açsa nasıl olur diye düşünüyorum .Muazzam olur :artiz::a::a:
 
Gene gelecek tabi Kanjuro asla ykılmaz :mincika:
Sarsılmaz irade bu tabii yıkılmaz adam hayatını adamış intikam yemini etmiş.Yakma olayı Monet muhabbetine benziyor.O yüzden artık Kanjuro oyunculuğu bırakır bu sefer son.İradeye yine Hawkins üstünden gönderme yapmış Oda.Bak kendi de üzülüyor boyun eğdiğine gücü düşmüş algısı yaptı.İradeli olan ölmüyor seride.Japonların batıyla tanışıp teknolojiye boyun eğmeden önce inandığı kavramlar mangada mevcut fazlasıyla.
 
Kinemonun alt bedeninin konuşuyor olmasından ziyade laf arasi osuruyor olmasına takıldım osurmasa göt olduğuna inanmiycaklarmiydi birde konuşuyor ama duymuyor onuda dübürden hallederdi bence. Son olarak ohhhh geber koca ana XD
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık