Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030: Her Şeyin Geçiciliği

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 95 37.4%
  • Orta

    Kullanılan: 70 27.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 89 35.0%

  • Kullanılan toplam oy
    254
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O potansiyeli var. Ancak marco için de “wb korsanlarına önderlik ederek teach’e karşı bişeyler yapabilir” denmişti ve marco power up falan almadı. Ben mangakanın kata gibi eski nesil korsanlarını öyle kullanacağını sanmıyorum.
Önderlik yapabilir o tayfaya. Zaten kaptanlık rolü ondaydı. Ancak yeni neslin imparatorlarından biri yapmaz mangaka onu. Gücü sabit kalır derim.
Katakuri'nin bağı Marco'nun bağından farklı olarak kardeşlerine önderlik etmesi gerekiyor. Koca bir ülkenin yönetimi kendilerinin elinde. Marco farklı bir yola girdi Karasakal'a kaybettikten sonra. Şu anda bu oluşacak boşluğa aday iki kişi var Luffy haricinde. Biri Katakuri diğeri de Kid. Katakuri çok daha önde bu konuda çünkü kurulu bir ordusu ve güçlü adamları var. Kid'in tayfasında Killer, Heat ve Wire dışında güçlü kimseler yok. Belki Wano sonunda tayfasına katılmak isteyenler olabilir fakat şu anda bu durumda değil.
 
İkisi de tepetaklak, Law da baş aşağı bak. Düşüyorlar şuan, muallak bırakmış.
Baktım. Ve şöyle yorumluyorum. Kid, Mom'a yapışmış. Yapıştım dedikten sonra zaten yardım istemiş. Manyetik darbe saldırısını direkt Mom'a yedirtmek için kendisini çekmesini istiyor. Gelen şeylerden kaçınmak adına Kid'i de yanına alarak ışınlanıyorlar ama havada kalıyorlar. Zoro ile aşağı inerken ışınlanma da havada kalmaları gibi, zaten havada düzgün pozisyon veremezlerdi sjhsjh Evet aksi çıkana kadar buna inanmak istiyorum. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık