Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030: Her Şeyin Geçiciliği

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 95 37.4%
  • Orta

    Kullanılan: 70 27.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 89 35.0%

  • Kullanılan toplam oy
    254
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serideki fantastik ögeler ile ölüm hususunda Oda'nın saçmalaması arasında herhangi bir bağlantı yok. Bu evrende karakterler ölümsüz değil, hastalanıp ile ölen var, vurulup ölen var, merdivenden düşüp ölen var, balığa yem olan var, var da var, yani sırası gelen ölüyor. Bu nedenle takip eden kitlenin karakterlerin ölmesi beklenen durumlarda ölmemesini saçma bulması doğal, hele bu durum süreğen olunca isyan edilmesi de doğal. Sorun Oda'nın bu hususta saçmalamasında, okuyucuda değil.
Altı kının lideri haki kullanan adam, bi zahmet kaidonun tek vuruşundan ağır yaralı halde kurtulma ihtimali olsun biraz, aksi halde luffy nin seri'de zilyon kez ölmesi gerekti, eğer mantık arıyosak ana karakterin ölmemesini mantıklı hale getiriyo bu hareketle:D
 
Meyve uyanışı olayının fazla ayakaltına alındığını hissettim bu bölüm içerisinde. Şimdi öncelikle Kid Law'ın uyanış özelliğini açtığını nereden biliyor acaba?
 
ama Luffy'nin base halinde hibrit Kaidou ile dövüşebilmesine hala çok gıcık kapıyorum
Sonunda birileri yazmış bunu eyvallah.
Altı kının lideri haki kullanan adam, bi zahmet kaidonun tek vuruşundan ağır yaralı halde kurtulma ihtimali olsun biraz, aksi halde luffy nin seri'de zilyon kez ölmesi gerekti, eğer mantık arıyosak ana karakterin ölmemesini mantıklı hale getiriyo bu hareketle:D
Yukarıda bir kamyon dayak yedi zaten :// o vuruşun yarısının da boşa gitmiş olması lazımdı
 
Perde kapansın, dış dünyayı görüp motive olmak istiyorum.
Ben de şu hükümetin yeni silahını görmek istiyorum
Umarım Mihawk'a topuk yaptıracak cinsten olur
Ben güçlü silahları olan Stormtrooper benzeri askerler olacağını düşünüyordum. Sayıları fazla olduğu için rakibi kaçmaya zorlayacaktı. (Hatırlarsanız başlarda Luffy de denizcilerden kaçıyordu çünkü Luffy'nin gücü 20 ise onların 1'di ve sayıları fazlaydı. Bu askerlerin de yeni dünyada bu görevi göreceğini düşünüyorum.)
Sayılarının fazla olmasının sebebi de klonlama olur ve klonlanan muhtemelen Kuma olurdu.
 
Herhalde bu luffy kaidoyu indirdikten sonra apoo luffyi öldürmeye çalışacak orada ya
x-drake luffyle olan ittifakına sadık kalıp apoo ile dövüşecek yada bunlar luffyi öldürecek ve law gelip luffyi canlandıracak ki bu daha iyi olur düşünsenize cp-0 Luffynin olduğunu söyleyip gidiyor sonra bi bakıyorlar marinefordda luffy çıkıyor karşılarına.
 
Abi şeytan meyvesi,kanatlı insanlar, deniz'de yürüyen fil, konuşan gemiler, pamuk şeker yağması gibi gibi gerçek hayatta hergün karşılaştığımız olayların olduğu manga'da YARALANAN ADAMIN ÖLMEMESİ çok mantıksız, oda'da çok hayal perest çıktı, ne demek ölmemek, oda bilmiyomu Türkiyedeki fanların mantık konusunda ne kadar hassas olduğunu :D
Bence insanların neye takıldığını neyden rahatsız olduğunu pek anlayamamış veya algılayamamışsın. İnsanların derdi Oda'nın karakterleri öldürmemesi değil zaten bunu Pell'den Pound'a milyonlarca kez gördük ve alıştık. Oda evet Kinemon'un aldığı yara ölümcül değildi ondan yaşıyor deseydi şuan rahatsız olanları %80'i konuya bu kadar takılmaz ''peki klasik Oda'' der geçerdi. Ancak Oda'nın karakterleri öldürmemesini kendince komik ve absürt bir şeye bağlamaması. ''ehehe aslında tam birleşmemiş'' bi yetmez gibi adamı osurtarak konuşturup tam kalitesiz Türk komedisine çevirirse seriyi insanların durumdan hoşnut olmaması gayet doğal. Bunun One Piece'in fantasik bir seri olmasıyla alakası yok. Olay tamamen Oda'nın bu konuda yaratıcı olmaması ve kötü yazması.
Kinemon: "Ölüm ölüm dediğin nedirki gülüm, ben vano için yaşamayı göze almışım" :D

Beğenmeyenler manganın daha güzelini yazsın biz de okuyalım :D
Bunun için çok biliyorsanız siz yazın demen de ayrı komik, bir şeyi eleştirmek için kimsenin o konuda profesyonel olmasına gerek yok rastgele bir ortaokul çocuğunu bulsam o bile Kinemon'un ölmemesinin bağlandığı konuyu saçma bulur, bir edebiyat öğrencisi de.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık